Merchandise Van Slag

Lieve Van Slaggers,

De afgelopen tijd zijn wij hard bezig geweest om een officiële Van Slag merchandise-lijn op te zetten en vandaag mogen we mededelen dat dat is gelukt! Bekijk in deze catalogus welke items jij binnenkort in je kast wilt hebben liggen. Een aantal keer per jaar zal via Van Slag een bestelmoment plaatsvinden zodat je meerdere keren per jaar een bestelling kan doen. Vanaf vandaag kun je via onderstaande link naar een Google Formulieren een bestelling plaatsen met jouw favoriete items. Je kan hierbij aangeven in welke maat je iets wil en of je je naam erop wil laten bedrukken.

Ook zal dit seizoen nog een pasmoment plaatsvinden, zodat je de producten kan passen en de stof kan voelen. Dit moment is tijdens de eerste wedstrijddag van de nieuwe speelronde, namelijk op dinsdag 31 mei aanstaande. Je kan dan in hal 1 terecht.

Je kan je bestelling van dit eerste bestelmoment plaatsen tot 1 juni 2022 11:59 uur via de Google Forms. In verband met drukte bij Utrecht Promotions streven zij en wij ernaar om op 28 juni aanstaande, de laatste dinsdagavond, alle producten van dit bestelmoment uit te delen. We zullen jullie daarom op de hoogte houden over de bestelling en wanneer deze wordt geleverd.

Onthoud dat dit pas het eerste bestelmoment is en dat een nieuw moment plaatsvindt aan het begin van het volgende seizoen, dus voel je niet verplicht of gehaast om nu te bestellen!


Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar vicevoorzitter.vanslag@gmail.com!

Heel veel liefs,

Het 37e

Deel dit bericht