Nieuwsbrief April

Nieuwsbrief April

2024
Beste Van Slagger,

Inmiddels is het april, en komt het einde van het jaar razendsnel dichterbij. Gelukkig hebben we één troost, en dat is dat er nog een hele hoop leuke activiteiten aankomen. Met het lekkere weer wat er (hopelijk eindelijk) aankomt is er natuurlijk heel veel ruimte om leuke dingen te gaan doen! Zo hebben we nog het traditionele cycling dinner, gaan we een weekendje weg, komt er een gala aan en sluiten we het jaar zoals gewoonlijk af met ons spetterende buitenvolleybaltoernooi: Van Gras! Verder hebben we de afgelopen maand natuurlijk onze prachtige vereniging mogen presenteren aan al onze vrienden op de kom-kijken-dag en hebben onze vrijwilligers een heerlijke dag gehad in het Wilhelminapark en bij Olround Bowling. 

Als bestuur hebben we ook zeker niet stilgezeten. De afgelopen maand zijn onze statuten officieel gewijzigd, en onze nieuwe statuten zijn nu te vinden op de website! Daarnaast zijn de sollicitaties voor het 40e bestuur in volle gang. Het is enorm gek om alles te moeten overdragen wanneer je voor je gevoel pas net begonnen bent, maar we kijken er enorm naar uit om een nieuwe groep weer zo enthousiast te maken als wij! Verder komt natuurlijk de 40e verjaardag van Van Slag eraan, welke we met jullie gaan vieren op 7 mei! Hier wordt ook ons 40e kandidaats-kanditaatsbestuur bekend gemaakt, dus dit wil je niet missen! 

Veel liefs,
namens het 39e bestuur
Lieke
Prijsvraag 5:
Hoi lieve van Slaggers,

Het vrijwilligersuitje is geweest, waar we iedereen konden bedanken voor hun harde werk dit jaar! Hopelijk heeft iedereen genoten van het bowlen en het volleyballen. Hierna werd het Protos feest overweldigd door de enthousiastelingen van Slag, die toch duidelijk meer weten van feesten dan die Protossers.  
De RedaCie valt maar meteen met de deur in huis: de inschrijvingen voor het jaarboek zijn open! Schrijf je in op de site nu het nog kan! Verder hebben jullie ons misschien ook al gezien in het cafe met onze dozen voor de awards van dit jaar. Hier kon iedereen stemmen op wie zij het best vonden passen bij vraagstellingen en hebben wij veel genoten van jullie antwoorden. Let op, de awards zullen er voor nog een extra avond zijn op 7 mei, dus ben hier (zeker de arme stakkers die de eerste keer er niet bij konden zijn) bij! Laat je gekste antwoorden terug komen in het jaarboek, of naai met je hele team een bepaald persoon: het mag allemaal. 

Nu alle verplichtingen uit de weg zijn komen we bij het leukste gedeelte van de nieuwsbrief: Who is that Van Slagger? Kun jij raden wie er achter dit frame verborgen gaat? Kun jij raden welk team hier zo ontzettend goed de awards aan het invullen zijn? Laat weten welk team dit is aan een van RedaCie leden, en claim je gratis biertje!

Groetjes van Bart, Jochem, Lynn, Bibi en Marique!
Save the date

Zet deze belangrijke data alvast in je agenda!
 • AcCie 5: Cycling Dinner
  Op 26 april, koningsnacht, is het tijd voor het jaarlijkse Cycling Dinner van de AcCie. Meer informatie vind je verderop in deze nieuwsbrief of op de website, waar je je gelijk kan inschrijven!
   
 • ToCo 4: Familie- en vriendentoernooi 4 mei
  Op 4 mei is het grote familie-en vriendentoernooi van de ToCo, waarbij we al onze vrienden en familie kunnen laten zien hoe mooi onze vereniging nou eigenlijk is, en waar we ons elke dinsdag zo misdragen. Het toernooi is helaas al vol, maar er is nog wel plek voor de BBQ. Schrijf je nu in, of vindt meer informatie hier in de nieuwsbrief. 
   
 • Verjaardag V.V. Van Slag  7 mei
  Op 7 mei vieren we de verjaardag van onze vereniging, en gaat ons 8e lustrum officieel beginnen! De activiteiten van de LustrumCie laten nog even op zich wachten, maar ons lustrumbestuur kan natuurlijk wel bekendgemaakt worden, en wat is nou een leuker moment om dat te doen, dan tijdens onze verjaardag! De officiële uitnodiging volgt nog, maar kom vooral met ons proosten op dinsdag 7 mei, terwijl we ook ons 40e KKB bekend maken!

De RedaCie presenteert: Jaarboek 2023-2024

Beste Van Slaggers, 

De RedaCie is druk bezig met het maken van een jaarboek, met het thema Van Slogh. Schrijf je nu in om er zeker van te zijn dat je er eentje kan bemachtigen aan het einde van het jaar! De kosten blijven onder de 10 euro. Team- en commissiestukjes, foto’s van activiteiten en andere leuke verassingen staan in het boek! Ook zijn wij er mee bezig om een duurzamer en milieuvriendelijker boek te maken met FSC papier. Schrijf je snel in, om meer van van Slogh te zien.  

Liefs van de RedaCie 
 
WeekendCie: 24-26 mei
Lieve Van Slaggers,
Het is weer zover, het is tijd voor het jaarlijkse weekendje weg! Dit jaar duiken we de criminele onderwereld van Van Slag in van 24 tot en met 26 mei! Reis met ons mee naar het mooie Drenthe om jouw meest illegale fantasieën tot werkelijkheid te maken. En er is natuurlijk ook genoeg tijd om je eigen volleybaltalent te laten zien. Dus laat je innerlijke duivel maar vast naar voren komen en hopelijk weet je uit de handen van de politie (de weekendcie) te blijven. De kosten gaan dit jaar 45 tot maximaal 60 euro bedragen. Voor dit bedrag kun je je een heel weekend uitleven met je favoriete Van Slaggers inclusief fantastische activiteiten, heel veel volleybal, eten, drinken, snacks en meer dan genoeg alcoholische versnaperingen!

Op dit weekend zal er plaats zijn voor maximaal 80 dieven en dievegges, de inschrijvingen zijn open vanaf dinsdag 16 april om 17:00 en vol=vol! Uitschrijven kan kosteloos tot uiterlijk woensdag 1 mei.

Sta je op de reservelijst? Bij grote interesse, gaan we kijken voor meer plek.

Let op!
Er wordt verwacht dat je op eigen vervoer naar de locatie komt. De locatie is lastig te bereiken met het OV. Het duurt lang en is niet aan te raden, dus regel een auto als dat mogelijk is! Laat hieronder bij je inschrijving weten of je een auto hebt/kan regelen en hoeveel personen er in je auto passen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de benzinekosten die gemaakt zullen worden om naar de locatie te komen, te verdelen onder het aantal inzittenden. Er is verder geen oplaadpaal op locatie, dus let daar op met elektrische auto’s. Mocht je geen auto kunnen regelen, kun je met het OV komen naar station Assen. Vervolgens zal er gependeld worden vanaf Assen naar de locatie. 

Nadat de inschrijvingen gesloten zijn zal er een spreadsheet met jullie gedeeld worden over hoe we het carpoolen verder zullen gaan regelen. Meer info volgt.

Hopelijk tot 24 mei! Wij hebben zin in een crimineel goed weekend :) 

xx WeekendCie

ToCo BBQ
Hallo lieve leden,

Wil je graag na afloop nog langer bijkletsen met je vrienden/familie/team na het toernooi? Of ben jij nou te laat voor het aanmelden voor het familie en vrienden toernooi en begint de FOMO al in te kicken? Schrijf je dan nog in voor de BBQ na afloop van het toernooi (met je familie en vrienden)! Voor een bescheiden 9 euro kan je al aanhaken op 4 mei vanaf 17:30 uur tot 19:30. Kan je ook nog helpen bij de BBQ? Geweldig want we zoeken nog vrijwilligers! 
Wacht niet te lang, de inschrijvingen sluiten 25 april 23:59!
Tot dan!

Liefs, 
De ToCo
 

Cycling dinner
Hallo beste mensen,

Helaas is het tijd voor de laatste activiteit geregeld door de Accie! Maar we sluiten natuurlijk af met een knaller: cycling dinner. Op koningsnacht (26 april) fietsen we lekker met zijn alle de stad door, om er vervolgens een feestje van te bouwen. 

We beginnen de avond om 17:30 en eindigen om 20:00 zodat we daarna met iedereen de stad kunnen slopen. Je geeft je als duo op en samen bereid je één gang voor (voor-, hoofd- of nagerecht) IN het thema: oranje boven! Je kan bij je inschrijving een eventuele voorkeur voor gang aangeven, maar we geven geen garantie dat deze wens vervult kan worden.  Als je hoofdgerecht krijgt, krijg je van ons ook een mooi cocktail DIY pakket mee! Zodat je met z’n 6e kan genieten van een waanzinnig oranje dorstlesser  DIT WIL JE NIET MISSEN!!

Geef ook bij je inschrijving aan of het mogelijk is om te hosten in je eigen huis. Houd hierbij rekening dat je plek moet hebben voor 6 mensen. 

In het geval je allergieën hebt: GEEF DIT AAN BIJ JE INSCHRIJVING. Ons budget kan een ambulance rit niet aan!! 

Ga gauw opzoek naar een partner en zorg dat je ketting om diegene én je fiets zit en schrijf je NU samen in!! 

Groetjes en tot laterz 

Wist je dat?
 • Je Van Slag zelf ook kunt sponsoren? Word lid van de Club van 35 en ontvang jaarlijks het vrijwilligerscadeau en een quote op de website. Of nog makkelijker, sponsor Van Slag gratis via Sponsorkliks!
 • Wij een veilig sportklimaat heel belangrijk vinden en daarom drie vertrouwenscontactpersonen hebben aangesteld. 

Deel dit bericht