Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December 2023
Beste Van Slagger,Het einde van 2023 nadert en het is tijd voor alle feestdagen en de gezelligheid die daarbij horen! Inmiddels zijn we in de 3e ronde van de competitie aangekomen. Het is mooi om te zien hoe er elke week weer vele wedstrijden gespeeld worden, en om teams te zien groeien. Daarnaast zijn we natuurlijk heel blij om te zien dat onze eerstejaars ook zeker de gezelligheid komen opzoeken op dinsdag en dat ze echt hun plekje hebben gevonden in de vereniging! Naast de wedstrijden hebben we de afgelopen maand ook kunnen genieten van de jaarlijkse cantus en cocktailworkshop. Op 24 november mochten de eerstejaars (en geïnteresseerde ouderejaars) langs bij Van Slaggers om zo 4 verschillende cocktails te leren maken. Dit was een enorm gezellige avond, en gaf iedereen de mogelijkheid om veel nieuwe mensen te leren kennen! Een week later, op 1 december, stond de cantus op het programma. De FeCo had 3 fantastische cantoren gescout en samen hebben zij gezorgd voor een prachtige avond! Het was erg leuk om iedereen zo te zien genieten.De laatste activiteit van dit jaar is op 21 december bij Wine en Wellness, geef je nog snel op om samen met andere Van Slaggers het jaar te kunnen afsluiten! Vervolgens is het tijd voor de feestdagen, en komen we bij de enige 2 weken van het jaar waarin er geen Van Slag is. Of nouja..., op 5 januari mogen we alweer met een groep enthousiaste Van Slaggers naar Frankrijk vertrekken voor een prachtige skireis. Omdat het hele bestuur dan afwezig is, zal de dinsdagavond geleid worden door het 39 1/3e bestuur: Miriam, Sjoerd, Bente, Karlijn, Lynn en Sam! Maar dat komt allemaal nog, voor nu wensen wij jullie hele fijne feestdagen!Veel liefs,namens het 39e bestuurLieke

Prijsvraag 2:Ja hoor, daar zijn we weer: de RedaCie! We hebben ontzettend genoten van jullie bij de cantus en zijn er ook veel leuke, gekke en vreemde fotos gemaakt. Reken er maar op dat fotos hiervan zo snel mogelijk op de Facebook worden gezet, zodat jullie er ook van kunnen genieten. Voordat de kerstvakantie begint, kijken we nog even terug op de afgelopen rondes die er gespeeld zijn. Er zijn vele winnaars geweest, zoals Balcoholics die van de E poule zijn doorgestroomd naar de C poule, wat knap! Andere teams hebben nog wat meer moeite met op gang komen, de Pro's zijn hoog ingestroomd in de A, maar zijn nu helaas ook in de C poule terechtgekomen. Gelukkig zitten we nog maar in de derde ronde en kan er nog van alles gebeuren. Nieuwe teams leren elkaar beter kennen, al bestaande teams worden nog betere vrienden, maar wie kan het winnen doortrekken na de wintersport? We gaan het allemaal zien na de kerstvakantie!   Maar nu natuurlijk het gedeelte waar jullie eigenlijk op gewacht hebben: Who is that Van Slagger? Kun jij uit deze foto van de cantus halen wie er verborgen is? App dit als eerste aan een RedaCie lid (Bart, Lynn, Jochem, Marieke of Bibi) en win een biertje gesponsord door ons! Blijf goed deze nieuwsbriefstukjes volgen als je erachter wilt komen wat het thema wordt van het jaarboek!

Save the dateHet einde van het jaar is in zicht, maar er komen nog wat leuke activiteiten aan! De volgende data zijn belangrijk, houd deze dus vrij!
  • AcCie 2: Wine en Wellness 21 decemberOp 21 december wordt de laatste activiteit van het jaar georganiseerd door onze AcCie. Van 22:00 tot 01:00 kunnen we hier genieten van de sauna en een lekker drankje. De inschrijvingen hiervoor zijn al open, maar schrijf je nog snel in! Hierover meer in deze nieuwsbrief.  
  • Trainingen: inschrijven ronde 3 11 januariOp 18 januari kan je je weer inschrijven voor de 3e ronde trainingen. De 3e ronde bestaat uit 10 trainingen en begint op 24 januari. Inschrijven zitten altijd snel vol, dus wees er op tijd bij. Je kan je 18 januari hier inschrijven.  
  • ToCo 2: Blacklight toernooi 23 januariOp 23 januari is het weer zo ver, de grote lampen gaan uit, en de blacklight spots gaan aan! Trek een leuke neon-outfit aan en schmink je onder met onze verf zodat je goed zichtbaar bent, en volleyballen maar! Meer informatie hierover volgt nog, maar zet de datum alvast in je agenda!

AcCie 2: Wine en Wellness
Een goede avond gluiperige Van Slaggers,Na het geslaagde pooltoernooi, staat de volgende activiteit voor de deur: Wine & Wellness . Vorig jaar een groot succes, vandaar dit jaar weer op de planning. Voor een mals prijsje tussen de €5,50 en €7,50 kan je 3 uur heel je lichaam verrimpelen in bad ! Er is ruimte voor 65 koeken en peren, met kans op meer toelatingen. Het Wellnessen begint om 22:00, echter weerhoudt dat er ons niet van om alvast te Winen bij een t.b.a. vóórborrel locatie . Het is verplicht om eigen handdoek, badkleding en slippers(!) mee te nemen. DUS bereid je voor op een avond vol half/drie kwart naakte Van Slaggers ! Inschrijvingen openen hier op 6 dec om 15:00 en sluiten weer op 19 dec om 23:59. Tot dan kan je je ook uiterlijk kosteloos uitschrijven!! Voor nu,Een vochtig vaarwel volleyvriendjes P.s. Als je niet van wine houdt kan je natuurlijk ook andere dingen drinken (maar proef wel ff is lekker)

SponsorclicksHallooo Van Slaggers!
De feestdagen komen eraan, en wellicht moeten jullie nog een aantal cadeaus bestellen! Voordat je enthousiast naar de desbetreffende webshop gaat om alles te bestellen, vragen wij aan jullie eerst de website van SponsorKliks te openen Webshops zoals Mediamarkt, Coolblue, Hema, en nog veel meer staan er allemaal op. Als je via SponsorKliks je bestelling plaatst bij deze winkels krijgt Van Slag commissie! Dus sla vier vliegen in een klap en maak jezelf, je vrienden, je familie én Van Slag blij deze feestdagen!Ook Expedia staat erop, dus boek je vakanties via SponsorKliks!!

Wist je dat?
  • Je Van Slag zelf ook kunt sponsoren? Word lid van de Club van 35 en ontvang jaarlijks het vrijwilligerscadeau en een quote op de website. Of nog makkelijker, sponsor Van Slag gratis via Sponsorkliks!
  • Wij een veilig sportklimaat heel belangrijk vinden en daarom drie vertrouwenscontactpersonen hebben aangesteld. 

Deel dit bericht