Nieuwsbrief Maart

Nieuwsbrief Maart

2024
Beste Van Slagger,

We zijn een nieuwsbrief verder, en bijna 2 ALVs! Vorige maand, op de hALV wilden we onze nieuwe statuten instemmen, maar helaas was de opkomst niet hoog genoeg. Om toch de statuten te kunnen wijzigen houden we vanavond dus gezellig nog een ALV! Waarschijnlijk zal deze niet al te lang duren, zodat we kunnen afsluiten met een pubquiz. Zien we jullie daar?
Gelukkig was er deze maand meer gaande dan bureaucreatie en ALVs, we hebben namelijk ook kunnen genieten van prachtig volleybalspel tijdens de ToCo en de BeachCie en hebben we een spannende liftwedstrijd naar Brugge gehad. Zowel de BeachCie, de ToCo als de LiftCie hebben als op alles gezet om een mooie activiteit neer te zetten, en ik denk dat ik namens velen van ons spreek als ik zeg dat dit erg goed gelukt is. 

Als bestuur mochten we deze maand onze taken even neerleggen, om te genieten van een weekje in het zonnige Gran Canaria. Het 38e bestuur mocht daarom nog één avond de boel op stelten zetten, en volgens mij is dit erg goed gelukt. Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten. Verder zijn de voorbereidingen van de ALV weer in volle gang, en als klap op de vuurpijl zijn de sollicitaties voor het 40e bestuur deze week open gegaan! Daarover, en nog veel meer, lezen jullie in deze nieuwsbrief!

Veel liefs,
namens het 39e bestuur
Lieke
Prijsvraag 5:
Hoi lieve van slaggers,

Afgelopen maand hebben we heerlijk gevolleybald in het zand en in de zaal met z’n tweetjes. Ook hebben een aantal waaghalzen de barre lifttocht naar Brugge gewaagd, om vervolgens de binnenstad en vooral de Coulissen helemaal op stelten te zetten en de volgende ochtend vroeg weer met een brakke kop liftend, met de trein of zelfs met de boot weer naar Utrecht af te druipen. (Als hier nog leuke foto’s van zijn die niet in de liftweekend groep zijn gestuurd, voel je vooral vrij om ze naar de Redacie te sturen!!) Even terug was ons lieve bestuur ook nog op vakantie, we hebben ze natuurlijk heel erg gemist maar ook hebben we genoten van een blast to the past met bestuur 39.5.2. Wie nog geen koppijn had van het trefballen kon lekker aan het radje draaien om de volgende ochtend toch nog van een houten kop te mogen genieten.

Het allerbelangrijkste wat de afgelopen maand is gebeurd is natuurlijk dat het thema van het jaarboek bekend is! Dit jaar kunnen we herbeleven binnen het thema Van Slogh: Van Slag in kunst. Om dit te vieren hebben wij als redacie uiteraard een bezoekje gebracht aan het Van Gogh museum om inspiratie op te doen van onze grote held Vincent! Als laatste hebben we een fan-favorite item: Who is that van slagger?? Deze maand zijn onze mystery vlaggers twee liftende lieverds die met deze foto even demonstreerden dat ze toch iets langer in Brussel (en dus niet Brugge) bleven hangen dan gehoopt!

Groetjes van Lynn, Marique, Bart, Bibi en Jochem!
Save the date

Zet deze belangrijke data alvast in je agenda!
 • Inschrijven trainingen: 22 maart
  Op 22 maart kan je je weer inschrijven voor de trainingen. Meer informatie lees je hieronder, maar wees er snel bij, want vol=vol.
   
 • Kom-kijken-dag: 26 maart
  Op 26 maart is het tijd voor de 2e editie van de kom-kijken-dag. Andere sportverenigingen, sponsoren, familie, vrienden en vage kennissen zijn van harte welkom om te komen kijken wat wij nou doen op dinsdagavond. Nodig dus nog gauw al je vrienden uit, en dan maken we er een fantastische avond van!
   
 • AlumiCie 2 Cycing Dinner: 6 april
  Op 6 april is het tijd voor de tweede activiteit van de AlumniCie. Omdat deze activiteit in duo's plaatsvindt, kunnen huidige leden ook meedoen, als ze een duo vormen met een alumni. Aanmelden kan nog tot 30 maart via deze link. 
   
 • FeCo 3: 19 april
  Op 19 april is het tijd voor FeCo 3 in Club Maggy van 22:00 tot 4:00. Het thema is wild westen, dus je kan je outfit alvast gaan uitzoeken. Houdt de socials in de gaten voor de verdere details. 
   
 • AcCie 4 Cycling dinner: 26 april
  Over een maand zijn we alweer bij de laatste activiteit van de AcCie: het cycling dinner
  Dit zal zijn op vrijdag 26 april, dit jaar zal het iets eerder zijn afgelopen zodat we daarna gezellig met zijn allen de stad in kunnen voor koningsnacht 
  Be there or be square
   
 • ToCo 4 familie-en-vriendentoernooi 4 mei
  Op 4 mei is het tijd voor het jaarlijkse familie-en-vriendentoernooi. Een dag vol met gezellig volleyballen die we gezamenlijk afsluiten met een lekkere vega barbecue van De Hollandse Pot Enzo. De details volgen snel, maar nodig je vrienden en familie alvast uit!
De Hollandse Pot Enzo

Oer-Hollandse maaltijden

In een modern jasje

“De Hollandse Pot enzo… zet het goede van vroeger weer op tafel. Vers gekookt en vol van smaak. Waar haal je anders de tijd vandaan om de beste boodschappen te doen en het lekkerste eten te koken? Met liefde nemen wij al die kookzorgen uit handen. Dat doen we vers en heel erg puur.”

Smakelijke groet,

Inschrijven trainingsronde 4
Lieve leden,

Wil jij naast de wedstrijden op dinsdag graag nog extra een balletje slaan en beter worden in volleybal? Kom dan naar de trainingen op woensdag! Ze worden gegeven door onze fantastische trainers, de TrainCie. Ze worden gratis aangeboden voor alle niveaus binnen de vereniging, dus twijfel niet langer en neem je teamgenoten mee! Schrijf je nu hier in!

Je schrijft je in voor het komende blok van 3 april tot en met 15 mei (7 weken), van 18:00 tot 19:30 en van 19.30 tot 21.00 (voor de hoog trainingsgroep). ‼De inschrijvingen openen op vrijdag 22 maart om 20:30. Zit hiervoor klaar, want het zit snel vol! Inschrijven kan tot zondag 24 maart 23:59.‼ Denk je dat het al vol zit, schrijf je dan alsnog in - dan weten wij dat je interesse hebt.

Hopelijk tot snel!

De TrainCie en het 39e bestuur
Gezocht: Het 40e bestuur!

Lieve Van Slaggers,

We zijn inmiddels al over de helft van ons bestuursjaar en dat betekent dat we op zoek gaan naar onze opvolgers. Wil jij je bezig houden met de belangrijke zaken binnen Van Slag, zoals het organiseren van de competitie en vele activiteiten, maar juist ook heel veel achter de schermen? Vind jij het leuk om Van Slag te gaan besturen tijdens het komende seizoen en denk jij dat je daar de geschikte persoon voor bent? Stuur ons dan een sollicitatiebrief waarin je in ieder geval antwoord geeft op de volgende vragen:

 • Wat lijkt jou leuk aan een bestuursjaar?
 • Wat kan jij als bestuurslid bijdragen aan het 8e lustrum van Van Slag?
 • Geef per functie aan hoe graag jij deze zou willen bekleden. Bekijk hier de beschrijving van de verschillende bestuursfuncties.
 • Welke relevante (werk/commissie)ervaring heb jij voor een bestuursjaar?
 • Waarom ben jij de meest geschikte persoon voor deze functie of waarom past de functie juist niet bij je?
 • Hoe denk je een bestuursjaar te kunnen combineren met je studie/werk etc.?
 • Hoe ziet jouw zomervakantie eruit? Hoeveel tijd heb je in de zomer?

Naar aanleiding van je reactie op onze mail zullen we je informeren over het verdere verloop van je sollicitatie. Als je uitgenodigd wordt om met ons te praten over een mogelijk bestuursjaar, vinden de gesprekken plaats op de uithof op de volgende momenten:

 • Woensdagmiddag en -avond 10 april
 • Donderdagmiddag 11 april
 • Vrijdagmiddag 12 april
 • Woensdagmiddag en -avond 17 april
 • Donderdagmiddag en -avond 18 april
 • Vrijdagmiddag 19 april
Als je nu al weet dat je (één van) deze momenten niet aanwezig kan zijn, horen we dat graag alvast van je, dan houden we hier rekening mee bij het plannen van de gesprekken. 

Wil jij graag deel uitmaken van het bestuur 2024-2025, reageer dan uiterlijk 8 april 23:59 door een sollicitatiebrief te sturen naar bestuur@vanslag.net. Voor meer informatie over de verschillende functies kan je de functieomschrijving op de website bekijken. Mocht je nog meer vragen hebben, twijfelen of willen weten hoe ons het bestuursjaar bevalt, dan mag je ons altijd aanspreken bij één van de volleybalmomenten/activiteiten of contact met ons opnemen via de mail, whatsapp of door gezellig even te bellen! We vertellen je graag meer over onze taken en alle ins en outs van een bestuursjaar. Ook zullen we de komende twee weken wat meer vertellen over onze functies op Instagram, houd dit dus zeker in de gaten!


Liefs,

Het 39e
Ruth, Lieke, Joëlle, Carmen, Sterre en Joris

ToCo 4: Vrienden en familietoernooi
Hoi lieve Van Slaggers, vrienden & familie, 
Het duurt nog even, maar zet alvast 4 mei in je agenda! Dan is het weer tijd voor (alweer de allerlaatste) ToCo: het familie & vrienden toernooi!!!!! Het zal overdag plaatsvinden en aansluitend is er de mogelijkheid mee te eten. Dus trommel je familie en vrienden op en maak je klaar. Hopelijk tot dan!
Liefs,
De ToCo

Wist je dat?
 • Je Van Slag zelf ook kunt sponsoren? Word lid van de Club van 35 en ontvang jaarlijks het vrijwilligerscadeau en een quote op de website. Of nog makkelijker, sponsor Van Slag gratis via Sponsorkliks!
 • Wij een veilig sportklimaat heel belangrijk vinden en daarom drie vertrouwenscontactpersonen hebben aangesteld. 

Deel dit bericht