Nieuwsbrief MeiNieuwsbrief Mei

2024
Beste Lieke,

Het is mei, en dat betekent natuurlijk maar één ding: het KKB is bekend! Wat een fantastische dinsdag was dat! Wij en zij hebben enorm genoten van de avond, en zijn enorm trots dat we dit met jullie allemaal mochten delen. Als 39e hebben wij er het volste vertrouwen in dat Kees, Berber, Casper, Ward, Pien en Linda een fantastisch lustrumjaar gaan neerzetten voor Van Slag!
Dat is natuurlijk niet het enige wat er deze maand is gebeurd. We hebben genoten van lekkere oranje creaties tijdens het cycling dinner, we hebben jullie vrienden en familie zien shinen bij de ToCo en ook de competitie raast maar door, want speelronde 6 zit er inmiddels ook op. 

Langzaam komt ons jaar op zijn einde, en de komende maanden gaan we dan ook beginnen met het inwerken van het 40e bestuur. Daarvoor moeten ze natuurlijk eerst worden ingestemd, wat hopelijk gaat gebeuren op de voorjaars ALV op 30 mei. Hierover vind je hieronder meer informatie, en de officiële uitnodiging volgt morgen. Gelukkig mogen we nog een paar mooie grote dingen neerzetten. Volgende week gaan we met een grote groep een weekendje weg naar het mooie Drenthe en eind juni is nog Van Gras. Zien we jullie daar?


Veel liefs,
namens het 39e bestuur
Lieke
Prijsvraag 6:
Hoi lieve Van Slaggers,

Wat hebben we weer een maand gehad. Op 19 april was het Wilde Westen feest. Hier hebben veel van jullie je beste line-dance skills laten zien. Club Maggy’s was een ware saloon. 
Op 4 mei was het familie- en vriendentoernooi waar veel Van Slaggers naar uitkeken. De Toco heeft er weer een fantastisch toernooi van gemaakt, met als afsluiter een heerlijke barbecue. Oud en jong deed mee aan dit leuke toernooi. 
Als afsluiter hebben we kennisgemaakt met het 40e kandidaatsbestuur. Tegelijkertijd vierden we de verjaardag van Van Slag. Het was een groot feest in het café, waar sommige van jullie je niets meer zo veel van kunnen herinneren…

Dan komen we aan bij het leukste stukje van de nieuwsbrief: Who’s That Van Slagger? Kan jij raden wiens gezicht onherkenbaar is gemaakt? Dan win jij een biertje! 

Groetjes,

De RedaCie
Jochem, Marique, Bart, Lynn en Bibi

Save the date

Zet deze belangrijke data alvast in je agenda!
 • Voorjaars-ALV 30 mei
  Op 30 mei is de voorjaars-ALV. Hier bespreken we de voorlopige afrekening, voorlopige begroting en introduceren we het KKB. Dit wil je natuurlijk niet missen, dus blok deze avond in je agenda. Meer informatie over de ALV vind je verderop in deze nieuwsbrief. 
   
 • FeCo 4: Gala 8 juni
  De inschrijvingen voor het gala zijn open! Meer informatie staat hieronder, maar deze avond wil je niet missen! Ga op zoek naar een leuke date, en schrijf je in voor het gala!
   
 • Van Gras 29 juni
  Ook voor Van Gras zijn de inschrijvingen open! Je kan je nu met je team inschrijven op www.vangras.nl. Trommel al je vrienden op, en schrijf je snel in!

Voorjaars-ALV 30-05-2024

Beste Van Slagger, 

Over ongeveer twee weken, op 30 mei om 18:00, vindt de voorjaars ALV plaats. We kijken hier terug op ons afgelopen jaar, ons beleidsplan en de voorlopige afrekening. Daarnaast gaan we stemmen op ons KKB, die zichzelf na deze avond hopelijk KB mogen noemen!
De officiële uitnodiging voor de vALV volgt deze week, maar zet de datum alvast in je agenda. Onthoudt dat er van elk team ten minste één persoon aanwezig of vertegenwoordigd moet zijn, anders krijg je een setpunt aftrek in speelronde 7. Maak je er niet te druk om, het wordt hartstikke gezellig, en na afloop gaan we gezellig naar Olympos. Kan je er nu echt niet bij zijn? Machtig dan iemand om te zorgen dat jouw team alsnog vertegenwoordigd is. Daarvoor kan je een mailtje sturen naar secretaris.vanslag@gmail.com. Dit kan tot 30 mei 12:00. Een lid kan door slechts één ander lid gemachtigd worden. 
Nog andere vragen? App of mail dan gerust naar Lieke via 06-23215596 of bovenstaand emailadres. 

Lieve groetjes, 

39 en 40

Anoniem meldpunt
Lieve Van Slaggers,

Zoals besproken op de HALV hebben wij gewerkt aan een anoniem meldpunt op de website. Je kan deze vinden onder het kopje 'Veilig Van Slag'. Hier kan je je verhaal anoniem kwijt aan het bestuur, of aan de vertrouwenscontactpersonen. Daarvoor vul je het formulier in naar keuze. Je antwoorden komen alleen terecht bij het bestuur, of de vertrouwenscontactpersonen, afhankelijk van het formulier wat je invult. 
Let op dat er in principe geen actie ondernomen wordt naar aanleiding van een melding in dit formulier. Als je wel wil dat er meer gebeurt, of als je graag in het echt met iemand wil praten, dan kan je altijd contact opnemen met het bestuur of de vertrouwenscontactpersonen. 
 

FeCo 4: Gemaskerd bal
Lieve VanSlaggers,

Op 15 mei gaan de inschrijvingen voor het gala open om 20:00!
Hierbij nog wat belangrijke informatie over deze fantastische avond:

Thema: Masquerade Ball: Casino Royale
Dresscode: James Bond chique en masker is verplicht!!
Datum: 8 juni (zaterdag)
Locatie: Unitas (Lucasbolwerk 8)
Tijd: 21:00-03:00
Maximale ticketprijs: 17 euro intern en 18 euro extern (inclusief 8 drankjes en 1 verrassingsdrankje!)


Let op: er zal GEEN deurverkoop zijn! Schrijf je dus vóór 7 juni 23:59u in via de website!

Liefs,
Rosa, Julia, Femke, Linde, Mark en Rik
FeCo ‘23-‘24


Club van 35
Wil jij deel uitmaken van iets bijzonders? Word dan nu lid van onze exclusieve Club van 35, dit kan al vanaf slechts 35 euro! 

Als lid krijg je niet alleen ons fantastische vrijwilligerscadeau (tenzij je het al hebt, natuurlijk!), maar je wordt ook vereeuwigd op onze website met een persoonlijke quote van jou! 

Stel je voor, jouw naam en jouw woorden voor altijd vastgelegd op onze site, een trotse herinnering aan jouw steun en betrokkenheid!

Waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij de Club van 35 en laat jouw sporen achter op onze pagina!  Check snel onze website voor meer informatie en meld je aan! 


Van Gras
VAN GRAS: INSCHRIJVINGEN ZIJN OPEN 

Lieve allemaal, 

De inschrijvingen van Van Gras 2024: Volleywood zijn geopend! Je geeft je als team op (mét een leuke filmgerelateerde teamnaam natuurlijk!) bestaande uit 6-10 personen! Het toernooi start om 9:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Met daarna een bij de prijs inbegrepen volleywoodwaardige vegetarisch avondmaal van onze sponsor De Hollandse Pot Enzo...! En niet te vergeten een knallend feest om de dag mee af te sluiten! De kosten van het toernooi zijn maximaal €16,- p.p.. De inschrijvingen sluiten 31 mei 23:59, dus schrijf je snel in, want VOL=VOL! 

www.vangras.nl

Liefs,
De VanGrasCie  


Wist je dat?
 • Je Van Slag zelf ook kunt sponsoren? Word lid van de Club van 35 en ontvang jaarlijks het vrijwilligerscadeau en een quote op de website. Of nog makkelijker, sponsor Van Slag gratis via Sponsorkliks!
 • Wij een veilig sportklimaat heel belangrijk vinden en daarom drie vertrouwenscontactpersonen hebben aangesteld. 

Deel dit bericht