OlymPas aanschaffen

Lieve Van Slaggers,

Dit jaar moet je (weer) een OlymPas met Van Slag registratie aanschaffen. Het is de bedoeling dat je deze zo snel mogelijk aanschaft en zorgt dat je de pas elke dinsdag bij je hebt. Bij eventuele controles vanuit Olympos waaruit blijkt dat je nog geen OlymPas hebt, krijg je elke keer een boete van €10 en moet je alsnog meteen ter plekke de pas aanschaffen. Ook is er eind oktober een registratiecontrole waar een boete op staat als je niet tijdig geregistreerd bent. Door het volgen van onderstaande stappen riskeer je geen boetes van Olympos of bij Van Slag!


Hoe schaf je de OlymPas aan?
1. Om te beginnen moet je een account hebben bij Olympos. Nieuwe leden kunnen zich hiervoor registreren en leden die al langer lid zijn bij Van Slag, kunnen inloggen met hun SCO-nummer. Dit nummer kun je vinden op je OlymPas. 

2. Na stap 1 kun je via DEZE LINK een registratie bij Van Slag aanschaffen. Deze registratie is gratis, maar wel verplicht! Als je nog geen OlymPas hebt aangeschaft of je OlymPas is niet lang genoeg geldig, wordt hierbij automatisch aangegeven welke pas nodig is om je registratie te kunnen voltooien. Je OlymPas moet ten minste geldig zijn tot 31 juli 2022 en de site geeft automatisch de optie voor een jaarkaart en indien mogelijk een goedkopere optie. Een voorbeeld hiervan is de optie voor een verenigingskaart, dit is alleen mogelijk voor leden die niet onder het studententarief (A) van Olympos vallen. Voor een verenigingskaart betaal je €140,- per jaar (hetzelfde als een Olympos jaarkaart als student). De Verenigingskaart geeft je alléén het recht om bij Van Slag te spelen en dus niet tot het overige sportaanbod van Olympos. Als je wilt weten in welke tariefcategorie je valt, kan je HIER klikken.

3. Nu je een OlymPas en Van Slag-registratie hebt aangeschaft, moet je de volgende keer dat je op Olympos bent even langs de balie. Als je een nieuw lid bent, wordt er daar een pas voor je geprint. Als je al een pas hebt, krijg je een nieuwe geldigheidssticker op de voorkant. 

Mocht je al een jaarkaart hebben aangeschaft vóór 1 augustus, dan kan je een OlymPas maandkaart erbij aanschaffen zodat je pas tot minimaal 31 juli 2021 geldig is. Alleen dan is een registratie bij Van Slag namelijk mogelijk. Loop je ergens tegenaan bij het aanschaffen van de pas of registratie, mail dan naar secretaris.vanslag@gmail.com zodat we kunnen kijken hoe dit kan worden opgelost. Laat het ook even weten wanneer je een periode naar het buitenland gaat zodat we de beste optie voor jou kunnen bekijken!

Deel dit bericht