RAGweek - Raise and Give

RAGweek - Raise and Give

Altijd al gedroomd van een ontbijtje op bed, gemaakt én gebracht door bestuursleden? Of een heerlijk dinertje? Lees dan verder!

Want, voor het eerst doet Van Slag mee met de RAGweek! De RAGweek, wat is dat denk je nu misschien? De RAGweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich inzetten voor het goede doel. Jaarlijks worden er twee goede doelen gekozen. Dit jaar zijn dit ´Plusbus Erop Uit´ en ´Stichting Leergeld Utrecht´. Meer informatie over deze goede doelen kan je hier vinden.

Tijdens de RAGweek - van 8 t/m 15 maart - worden er door het bestuur van de RAGweek in samenwerking met verschillende studenten-, studie- en studentensport- verenigingen veel leuke activiteiten georganiseerd. Je kan dus niet alleen de mooiste feestjes meepakken, maar ook allerlei culturele en sportieve activiteiten bezoeken. 

Wij als bestuur zetten ons dus in! Hoe? Door een aantal diensten aan te bieden waar jullie als leden op mogen bieden. Oehlalaaaa ja ja, maar waar kan je dan aan denken? Bijvoorbeeld; een ontbijtje op bed, door twee van ons! Een dinertje? Of wil je graag je hele afwas gedaan hebben? Wij zijn van de partij! Nog even wachten en dan krijgen jullie meer info hierover én over het verdere verloop van de RAGweek. Hou Facebook in de gaten!  

Deel dit bericht