SjaarsCie 3: 3x D in het Olympos Café: Drankjes, dansjes en dubbeldates!

Lieve Sjaarsen,

 

Het leven begint stukje bij beetje weer meer terug te gaan naar normaal. Helaas nog niet goed genoeg om onze laatste activiteit voor jullie in real life te doen, maar we hebben een leuke middenweg gevonden! We gaan namelijk een activiteit organiseren in de online-omgeving van het Olympos Café - in Gathertown. Op deze manier zien jullie meteen hoe gezellig het Olympos Café normaal gesproken kan zijn en als de maatregelen voorbij zijn weet je meteen de leukste plekjes in het echte café om te feesten en te borrelen.

 

De activiteit zal plaatsvinden op donderdag 1 april om 20:00 (inloop vanaf 19:50 uur) en zal duren tot 22:00.

Het online café is ingedeeld in verschillende tafels met spellen om elkaar beter te leren kennen. Zoals de titel al zegt gaat het om dubbeldates.

 

Inschrijven

- Je kan je opgeven met een vriend, teamgenoot, buddy (uit het buddygroepje) of wellicht geliefde die ook eerstejaars is bij Van Slag

- Je kan je ook zeker alleen aanmelden en dan koppelen wij je aan een andere eerstejaars! 

 

Verloop van de avond

Met je duopartner ga je gedurende de avond verschillende tafels af, waarbij je bij elke tafel een ander duo tegenkomt. Op deze manier leer je onder het genot van een (eigen) drankje en een spelletje de andere eerstejaars beter kennen.

 

Bij Van Slag zijn al vele vriendschappen en zelfs relaties ontstaan, dus ga er met een open blik in en wie weet leer je wel je nieuwe (beste) vriend/vriendin kennen!

 

P.S. Bij het inschrijven kan je bij de extra vraag aangeven of je openstaat voor een liefdes wandeldate. Mocht je het Tinderen zat zijn en iets nieuws willen proberen dan kan je aangeven dat je daar wel voor openstaat en zullen wij als Cupido’s een poging wagen.

 

Schrijf je snel in voor een gezellige avond met nieuwe vriendschappen!

 

De inschrijvingen openen zaterdag 20 maart om 20:00 en sluiten op 30 maart 23:59 uur en er is plek voor maximaal 50 mensen.

 

Liefs,

De SjaarsCie

Deel dit bericht