Sollicitaties Technische Commissie!

Sollicitaties Technische Commissie

Aangezien twee leden van de Technische Commissie zeer waarschijnlijk komend jaar een bestuursfunctie gaan uitoefenen, zullen zij deze zomer de TC verlaten. Dit betekent dat er twee plekken vrijkomen voor komend seizoen, waarvoor je in de zomer zult worden ingewerkt.

Heb jij genoeg volleybalinzicht en kennis van de vereniging om de nieuwe teamcoördinator te ondersteunen bij het maken van de teamindeling? Lijkt het jou leuk om in contact te staan met nieuwe leden en teams? Wil jij er samen met de teamco en de rest van de TC voor te zorgen dat iedereen op zijn plek kan volleyballen bij Van Slag?

Solliciteer dan uiterlijk zondag 5 juni 23:59 uur door een motivatiebrief van maximaal 300 woorden te mailen naar bestuur@vanslag.net. Laat weten waarom je denkt dat jij geschikt bent om lid te worden van de Technische Commissie en waarom je je op deze manier wil inzetten voor de vereniging. Houd dinsdagavond 7 juni vrij voor een kort sollicitatiegesprek.

In het document met de functieomschrijving staat uitgebreid uitgelegd wat het takenpakket is van de Technische Commissie bij Van Slag. Als je nog verdere vragen hebt, neem dan contact op met onze voorzitter Miriam Osinga (voorzitter.vanslag@gmail.com of 06-57242046) of benader een huidig TC-lid voor meer informatie.

Deel dit bericht