Sollicitaties Technische Commissie zijn open!

Leden gezocht voor de Technische Commissie!

Per februari zullen Eline en Esmee de Technische Commissie verlaten en komen er dus twee plekken vrij voor nieuwe enthousiaste TC-leden. Op de halfjaarlijkse ALV (HALV) op donderdag 17 februari zullen zij worden ingestemd, dus wees erbij! We zijn op zoek naar twee Van Slaggers die graag samen met Romy, Marit, Sjoerd en Lynn plaats willen nemen in de TC.

Zou jij graag onze Technische Commissie komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk zondag 30 januari 23.59 uur door een motivatiebrief van max. 300 woorden te sturen naar bestuur@vanslag.net. Meer informatie over de TC en de sollicitatieprocedure vind je in dit document. Dit jaar heeft de Technische Commissie de taken van de teamcoördinator overgenomen en heeft daardoor een wat uitgebreider takenpakket dan normaal. Momenteel is de TC aan het nadenken over de invulling van het takenpakket dat de TC normaal heeft en het wordt natuurlijk erg gewaardeerd als jij hier ook over mee zou willen denken.

Mocht je willen solliciteren voor de Technische Commissie, dan is het handig dat je zeker weet dat je volgend seizoen blijft volleyballen bij Van Slag. De derde lichting wordt namelijk aangespoord om in ieder geval tot februari 2023 zitting te nemen in de commissie om zo optimaal resultaat te kunnen behalen. Doe je al een andere commissie? Dat is geen probleem! Als je nog verdere vragen hebt, neem dan contact op met onze voorzitter Miriam (voorzitter.vanslag@gmail.com) of stuur haar een berichtje op 06-57242046.

Deel dit bericht