Teamplannen volgend jaar

Lieve leden, 

De zon komt door, de vogeltjes fluiten, de natuur staat in bloei en dat betekent dat het tijd is om met je team te bespreken hoe jullie het Van Slag-seizoen na de zomer voor je zien. Wie schrijft zich in voor nog een jaar mateloos genieten bij Van Slag? Wie vindt het mooi geweest en gaat iets anders doen? Wie gaat een deel van het jaar iets anders doen, zoals naar het buitenland? Wie ontdekt liever hoe het volleyballen bij een ander team is? Laat het ons weten!

Alle teamcaptains hebben van de Technische Commissie een link gekregen naar het formulier om de vragen te beantwoorden. Eén iemand vult het in voor het gehele team. We horen graag de plannen van ieder individueel teamlid. Het is voor de Technische Commissie en de volgende teamcoördinator handig om vast op de hoogte te zijn, in verband met de teamindeling voor volgend seizoen! De antwoorden hoeven niet zeker te zijn - plannen kunnen altijd veranderen. Graag uiterlijk 24 mei invullen!

Bij de voorinschrijvingen (vanaf mid juni) schrijven alle leden zich definitief in voor het volgende seizoen. Dit kan met een bestaand team, met een nieuw team of individueel. Meer informatie hierover komt nog. Zou je naar een ander team willen maar weet je niet waar je moet beginnen, of heb je een andere vraag hierover? Stuur een TC-lid of Karlijn gerust een appje of spreek ons aan op een dinsdag. We helpen je graag verder!

Volg de Technische Commissie op Instagram, ze zijn gezellig! @tcvanslag

Liefs,

Marit, Luna, Sam, Lynn, Karlijn en Linda

Deel dit bericht