Vanuit het bestuur #39.5

Lieve Van Slaggers,


Wat knap dat jullie dit willen lezen! Ik ben zelf niet echt van het lezen dus ik hoop dat dit ook een beetje leuk zal zijn om te lezen. 


Dit jaar heb ik als eventvol en gezellig ervaren, ik ben heel blij dat ik dit jaar het bestuur mocht zijn. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, mensen beter leren kennen en veel dingen mogen leren. Ook doe ik dit jaar naast het bestuursjaar een voltijd studie jaar. Het is enorm druk maar op één of andere manier lukt het me toch om deze twee ballen hoog te houden. Ook heb ik het mooiste gemiddelde cijfer ooit een 7,39 haha hoe goed is dat. 


Op 4 mei hebben we het familie-vriendentoernooi gehad, op deze dag had bijna het volledige bestuur hun ouders uitgenodigd om mee te spelen. We hadden ook het geluk om met ⅔ van het bestuur en de families ingedeeld te zijn in het team. Wat waren we slecht haha, maar we hebben er zeker wel lol in gehad. Het was ook zeer leuk om de ouders aan elkaar voor te stellen, dan krijg je daarna altijd te horen “oh wat een leuke mensen”. Mijn moeder had er iets te veel zin in gehad om weer een keer te kunnen volleyballen en heeft op deze dag ook een botje in haar hand gebroken. Ze heeft er in ieder geval geen spijt van want ze was weer zo blij om weer te volleyen. 

Verder was het ook erg leuk om te zien dat veel Van Slaggers hun families of vrienden hebben mee genomen die dag. Het was interessant om alle sociale cirkels van van slaggers te kunnen zien en te ontmoeten (niet creepy bedoeld haha).


We hebben laatst ook de verjaardag van Van Slag gevierd, wat een gezellige boel was dat zeg. Het hele sportcafé stond vol met leden die onze mooie vereniging wilden vieren. Het aantal mensen dat meerdere soesjes in hun mond wilde proppen is echt zeker een mooi moment om op terug te kijken. Ook hebben we op deze avond het toen KKB en het nu KB bekend gemaakt. Wat was het fijn om dit er EINDELIJK uit te hebben, geen mensen die je steeds ging ondervragen als een echte detective om te weten wie het nou zijn. Er zijn zeker wel een aantal mensen die jullie nu in jullie hoofd hebben die ons aan het uitdagen waren om het te laten weten wie het waren, ik weet het zeker! Toen was dat moment daar, het filmpje speelde af en 1-bij-1 werden ze bekend gemaakt. Kees, Berber, Casper, Ward, Pien en Linda GEFELICITEERD wohoee. Helaas kon Pien er niet bij zijn maar het was zeker nog een geslaagde avond. 


Ook kunnen we terug blikken op het prachtige IndoorBeachtoernooi. Wij als bestuur vonden het heel vervelend dat we het niet meer buiten door konden laten gaan. Maar als je er die avond was en naar buiten had gekeken was het nogal nat buiten of je had het wel gevoeld omdat je als een natte rat naar binnen liep. De Beachcie heeft het heel goed geregeld om het de avond over te zetten naar de zalen binnen. Wat een toppers zeg! De wedstrijden waren erg gezellig en het verliep allemaal heel goed. 


Het laatste event wat er is geweest is Weekendcie, poah wat een mooi weekend. Bij binnenkomst werden we al meteen gefouilleerd door de douane waar je ook meteen iets lekkers moest nuttigen. De eerste avond hadden we het mooie gala waar iedereen in de mooiste kleding kwam dansen op de prachtige lijst van een lid. Op de zaterdag hadden we heerlijk ochtend gymnastiek van het KB waar Linda haar prachtige oefeningen voor deed en waar Ward heeft laten zien dat hij geen squats kan doen. Misschien iets om komend jaar te leren? Het middagprogramma bestond uit leuke spellen waar we allerlei soorten “energie” spullen aan het dealen waren en gezellige spelen aan het spelen waren. Af en toe waren we zelf wel van suiker gemaakt en hebben we de korte regen even ontsnapt. In de avond hadden we een prachtige cantus gehad. Bij een cantus moet je zeker naast mij zitten als je er bij wilt worden genomen of helemaal nat wilt worden van het bier. Het kan zeker zijn dat je mij die avond hebt gehoord of zien dansen. Wat waren het toch leuke straffen, de cantoren hebben zeker hun best gedaan om alle misdadigers hun straf te laten ervaren. Op de zondag was het erg leuk om te zien dat veel leden de avond goed hadden beleefd en er vermoeid op de stoel te zien zitten aan de ontbijttafel. 


Nu zijn de laatste weken van dit seizoen heel dichtbij en ben ik alweer bezig met de voorinschrijvingen voor volgend seizoen. Hopelijk zie ik jullie volgend jaar weer maar dan als gewoon lid!


Groetjes,


Sterre Toonen


Teamcoördinator van Van Slag 

Deel dit bericht