Vanuit het bestuur #1

Het Van Slag seizoen is sinds een paar weken weer geopend en alles komt langzaam weer op gang. Een nieuw seizoen betekent ook een nieuw bestuur. Wij als bestuur waren natuurlijk al een aantal maanden geleden begonnen om dit jaar soepel te laten verlopen. Wij bedanken het oude bestuur voor afgelopen jaar en kijken uit naar een mooi lustrumjaar. Van Slag bestaat dit jaar 30 jaar en we zijn van plan dit goed te vieren!
 
Op 13 augustus stond ons eerste optreden gepland. Dit was de Sportmarkt op de UIT. Voor het eerst stond de Van Slag kraam binnen in de zaal en dat merkten we wel helaas. Buiten in het zonnetje liepen meer mensen rond, maar de leukste mensen durfden Protos en Jungle Speed voorbij te gaan om zich te informeren en in te schrijven bij Van Slag. Wij zijn blij met onze nieuwe leden en kunnen er niet over ophouden hoe enthousiast we zijn dat deze groep zich zo snel mengt.
 
Een onderwerp waar wij minder graag over praten, is het verlies van de voorzittershamer. Op 28 augustus op de overdrachtsborrel verloor voorzitter Suzanne de hamer al na een recordtijd van twee minuten. Iets waar de rest van het bestuur niet zo blij mee was. Opdrachten werden namelijk bedacht om de hamer terug te verdienen. Wilco en Merijn hebben een filmpje gemaakt die velen niet meer zullen vergeten. Suzanne en Milena hebben hun opdracht geprobeerd uit te voeren, maar door de harde regen werd hun krijttekening weggevaagd. Tessel en Lotte moeten hun opdracht nog doen en hopelijk kunnen wij, nadat zij zich aan hun dansjes hebben gewaagd, de hamer weer ontvangen en dit keer ook kunnen behouden. Bij de ALV op 23 oktober is dat natuurlijk wel nodig.
 
De introductieavond was de opening van dit volleybalseizoen en het was een groot succes. De eerstejaars lieten hun niveau zien en de eerste (late) uurtjes in de Olymposbar werden gemaakt.  Over nieuwe leden gesproken, teamcoördinator Tessel heeft dagen achter haar computer gezeten om te kijken hoe zij dit jaar met zo’n grote groep nieuwe leden de teamindeling zo goed mogelijk kon maken. Rekening houdend met de wensen van de leden bij de voorinschrijving vorig jaar, alle afmeldingen en wijzigingen last-minute heeft zij haar taak meer dan goed uitgevoerd.
Het was ontzettend leuk om de positieve instelling die de (soms compleet nieuwe) teams uitdroegen tijdens de indelingstoernooien te zien. Voor ons verliep het eerste indelingstoernooi wat gestrest, maar bij het tweede indelingstoernooi konden wij des te meer genieten van de prettige sfeer die Van Slag uitstraalt.
 
Het weekend na het indelingstoernooi Hoog was het introductiekamp ingepland. Tijdens de bonte avond en alle opdrachten lieten de nieuwe leden zich van hun beste kant zien. Het is een weekend om niet te vergeten. Ondertussen zijn we een paar weken verder en zijn de commissies gevormd en over de eerste activiteiten wordt goed nagedacht. Activiteitencoördinator Merijn heeft hard gewerkt om een eerlijke en goede verdeling te maken in de commissies. Bij de FeCo lijkt dit al goed gelukt te zijn, want het eerste feest van de nieuwe FeCo was een groot succes!
 
Tot nu toe hebben wij als bestuur een hoop leuke dingen meegemaakt. Maar gelukkig blijven we ook gewoon ons werk doen! Met opmerkingen, tips en vragen kun je altijd bij ons terecht. Wij hopen ook dat jullie een leuk jaar tegemoet gaan, vol leuke (lustrum)activiteiten en een goed potje volleybal!
 
 
Belangrijke data en info:
 
7 oktober: Teamfoto’s worden gemaakt in de hal voor of na je wedstrijd
14 oktober: Zorg dat je je (her)registreert bij Olympos voor 14 oktober
23 oktober: Najaars ALV. De uitnodiging hiervoor ontvang je nog
Eind oktober: Afschrijving contributie
5 november -10 december: Trainingen Van Slag

Deel dit bericht