Vanuit het Bestuur #3

Daar zaten we dan, met zwetende handjes, een bonkend hart en pen en papier in aanslag voor onze allereerste echte officiële ALV. Alle weken van voorbereiding waren voorbij en nu was het dan zover.. Alles verliep vlekkeloos -met uitzondering van een klein telfoutje- je zou zeggen geslaagde avond dus! Tot je de volgende dag wakker wordt en de paniek zich in onze YOLO app schrikbarend snel verspreid. De HAMER?! Ons mooiste, meest dierbare geschenk is ons ontvallen. Gestolen? Vrijwillig weggegeven? Wie zal het zeggen..

Gelukkig konden we onze gedachten tijdelijk loslaten aangezien ons eerste bestuursweekend voor de deur stond! Voor iedereen, behalve organisatoren Iris en Inge, een grote verrassing waar de reis heen zou gaan. Erg vrijgevig in tips waren ze niet, maar uiteindelijk bracht de bus ons in het prachtige Antwerpen! Van sightseeing, escalatie-opdrachten, powernappen, karaoke en mexxen: het was een weekend om nooit te vergeten.

Toen we terugkwamen begon het echte werk: plannen maken om onze hamer terug te veroveren. Van een Ice Bucket Challenge tot als echte toerist in eigen stad de Dom beklimmen: het kan niet gek genoeg! Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat we met opgeheven hoofden blijven strijden tot de hamer weer in ons bezit is!

Onze topcommissies zijn allemaal al goed op weg. De ToCo heeft alles uit de kast gehaald om een geslaagd toernooi neer te zetten en hebben gezorgd voor echte bonding binnen de verschillende poules! Deze bonding werd nog meer versterkt na romantisch dineren tijdens Cycling Dinner met een geweldige afsluiter inclusief bier en gratis bitterballen.

Als 32e bestuur zijn wij hard op weg om Van Slag in Utrecht goed op de kaart te zetten. We zijn op bijna elke CoBo als volledig bestuur aanwezig en blijven tot in de late uurtjes om de onderlinge contacten te verbeteren. Ook op Olympos zijn wij met regelmaat te vinden om samen met jullie het café onveilig te maken. Aan mij de eer (of straf, kwestie van perspectief) om voor de allereerste keer onze enige-echte-nog-naamloze-mascotte aan te trekken en de teams aan te moedigen tijdens de wedstrijden. Mocht je nou staan te springen bij het idee dat je op dinsdagavond in onze groene vriend mag rondhuppelen: laat het ons weten!

Naast alle gezelligheid doen wij er natuurlijk alles aan om onze vereniging zo goed mogelijk te besturen.  We raken steeds geoefender in het vergaderen en verbreken per week ons record. Iris zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en zelfs met een biertje op kan zij nog een perfecte vergadering leiden. Tevens is zij samen met Anna druk bezig om de eerste sponsoren binnen te slepen. Binnenkort meer hierover.. Judith heeft bijna geen vingers meer over na het typen van de ALV notulen en alle mailtjes die ze moet beantwoorden. Voor een cursus concentratie kun je altijd bij haar aankloppen. Dat Inge nog normaal kan functioneren met al die cijfertjes en getallen is voor mij een raadsel, maar zij heeft alle uitgaven en inkomsten piekfijn op een rijtje. Vincent, de vrouw van ons bestuur -beste multitasker-, heeft alle commissies onder zijn hoede en helemaal onder controle. Nu vragen jullie je vast af, wat doet Ellen dan nog? Inderdaad, mijn grootste taak zit erop. Na dag en nacht puzzelen, bellen, appen en tot slot honderd keer checken of alles écht wel klopte was de teamindeling eindelijk compleet. Met gepaste trots kan ik mededelen dat onze prachtige vereniging momenteel 365 leden heeft, waarvan 116 nieuwe leden verdeeld over 42 teams! Als fijne bijkomstigheid ken ik iedereens (ja, echt) voor- en achternaam: probeer het eens uit zou ik zeggen. Momenteel coördineer ik samen met Anna de trainingen en zitten wij ook in de commissie voor het gemeenschappelijke toernooi met 5 andere verenigingen, wat ook dit jaar weer plaats zal vinden. Daarnaast verwelkom ik nog steeds nieuwe leden bij onze leuke vereniging om zo te zorgen dat elk team een kansje heeft op die gewilde A1 positie.  Tijdens vergaderingen schijn ik soms iets teveel vragen te hebben, dus laat ik het eens omkeren: wil je meer over mij weten: blijf hangen in het café en wie weet laat ik een paar geheimen los.


P.S. Wil je weten wat mijn lieve bestuursgenootjes over mij kunnen vertellen?

>>> Wist je dat? Ellen álle voor- en achternamen van de nieuwe Van Slaggers uit haar hoofd kent?

>>> Wist je dat? Ellen stiekem een ster is in poolen?

Deel dit bericht