Vanuit het bestuur #33.1

Hoi Van Slaggers! 

Na een zomer vol vergaderen, weekendjes weg, zeilen en jammer genoeg een aanzienlijke hoeveelheid regen zijn we eindelijk los. Nu de eerste speelronde op de stoep staat, gaat voor alle teams het jaar echt van start. Na een fantastische intro-avond en -weekend gaan we met een groep enthousiaste sjaers het nieuwe jaar in. Dat de gezelligheid hoogtij dagen viert binnen Van Slag is wel te zien aan het aantal herinschrijvers die ook dit jaar weer van de partij zijn. Ook wordt er op de dinsdagen weer lustig op los geslagen en geproost. Ik heb zin om mijn kont eraf te lachen dit jaar en ben trots voorzitter van het 33e bestuur te mogen zijn van deze levendige bende!

33 is wel een getal om even bij stil te staan. Als we de numerologie mogen geloven staat 33 voor het klaar staan voor anderen en je eigen wensen ondergeschikt maken aan het groepsbelang. Nu zijn we niet echt aanhangers van enige vorm van zweverigheid, maar dit konden we toch echt niet negeren. Als we de sterren mogen geloven is het 33e bestuur is dit jaar van de partij en staat het tot uw dienst, constant balancerend tussen de feestjes tot in de laatste uren en de broodnodige bestuurstaken. Je zou kunnen zeggen dat we constant op zoek zijn naar de perfecte balans. Vandaar ook onze bestuursnaam “Uit Balans”. Een blijvende herinnering aan het streven naar evenwicht. Daarnaast dachten we dat het ook een toepasselijke ondertitel zou worden onder menig foto die volgend jaar genomen gaat worden.

Wanneer je mij van tevoren had verteld dat ik mijn bestuursgenootjes na twee maanden al zo goed zou kennen had ik je misschien raar aangekeken, maar nu lijkt het alsof we altijd al als groep hebben gefungeerd. Samen met Suzanne “tikpoes” Clement, Joep “weet je wat het is” van de Sanden, Jeroen “vieze P” Meulenbrugge, Mirte “PANIEK!” Stavenga en Dorien “Wasmaschien” Bakker vormen we een bont gezelschap. Als we de balans opmaken zijn alle uitersten te vinden in deze club fanatiekelingen. Iets wat tijdens ons eerste bestuursweekendje wel naar vor en kwam toen “never have I ever” menig aanwezige een slok van zijn versnapering heeft doen nemen. Zo kwam ik achter hobby’s waar ik het bestaan niet van wist. Het verstoppen van salami’s is iets wat Suus in haar dagelijks leven graag doet. Do spendeert haar tijd graag aan het niet gebruiken van Excel (o.d.z. “WHAA, het heeft allemaal van die vakjes enzo”). Joep houdt een extensief receptenboekje bij met kopieën van gerechten uit de Libelle, Margriet en Aldi folder. Jeroen staat bij mij nu ook beter bekend als de gouddelver #goldstrike. En Mirt is als teamcoördinator heel gehaaid in het “behouden” van de spelbalans.

Ook op inhoudelijk vlak hebben we al lekker aan de weg kunnen timmeren. De teamindeling is bijna helemaal rond, hetzelfde geldt voor de commissies voor aankomend jaar. Daarvoor is dit jaar de AcCie een nieuwe commissie die onder andere de cyclingdinners en pooltoernooien op zich zal nemen. Tevens zijn we druk bezig met de speeltijden en zalen van Olympos. Zo kunnen we dit jaar vanaf half zes de zaal in! Zoals jullie misschien tijdens de indelingstoernooien hebben kunnen zien zijn we in gesprek met Sportal voor een mogelijk samenwerking.

Een lang verhaal kort: er is veel te doen komend jaar en misschien nog belangrijker er is veel gezelligheid te vieren. Ik heb er zin in om er tegen aan te gaan dit jaar.

“To keep your balance, you have to keep moving!”

Tot op het veld of aan de bar, in of uit balans,

Sietse-Jelle

Deel dit bericht