Vanuit het bestuur #33.4

Lieve Van Slaggers,

Aan mij de eer om editie 4 van ‘Vanuit het bestuur’ te schrijven.
Een kleine update van het reilen en zeilen binnen het 33e bestuur van onze vereniging.
Want ja, de in de vorige columns benoemde Halfjaarlijkse ALV hebben we nu achter de rug, waar zijn we nu dan mee bezig?

Nou… hoewel we nog maanden te gaan hebben in dit seizoen, zijn we nu druk op zoek naar enthousiastelingen die het stokje volgend seizoen van ons gaan overnemen. Aan de ene kant doe ik dat met pijn in mijn hart. Het voelt namelijk alsof alles nu lekker loopt, en ik wil er nog niet aan denken dat wij er straks mee op moeten houden. Aan de andere kant is het echt super om te zien dat er mensen net zo enthousiast zijn om zich in te zetten voor Van Slag als dat wij dat waren (en zijn!). Daarnaast ben ik ook wel heel erg benieuwd wie onze opvolgers gaan worden!

Natuurlijk is dat niet het enige wat we doen, het jaar is namelijk nog lang niet voorbij en er is echt nog genoeg dat ik gedaan wil hebben. Zo ga ik samen met Suus vorm geven aan het Van Slag alumninetwerk, iets wat vanuit het vorige bestuur aan ons doorgegeven is.
Al lopen er gelukkig al een heleboel van jullie in de prachtige Van Slag merchandise,  ondertussen ben ik ook nog druk bezig met het regelen van de Van Slag pullen en sokken.  Want ja, het komt elk jaar weer voorbij die Van Slag sokken, maar er moet toch een keer gaan lukken zou je zeggen?! Voor nu: to be continued…
Ook beginnen in april de Van Slag trainingen weer en komt de volgende editie van het Ballstarstoernooi er aan.

Naast onze bestuurstaken doen we natuurlijk ook een hoop leuke dingen! Zo zijn we met z’n zessen een weekendje naar Woudenberg geweest, waar ik helaas maar deels bij kon zijn. Ook hebben we ondertussen borrels gehad met de besturen van andere SSV’s, die of zij, of wij nog te goed hadden omdat er op de constitutieborrels dingen als kerstbomen gejat zijn, no jokes. Zo bestond de borrel met het Odysseusbestuur (voetbal) vooral uit (speciaal)bier, uitnodigingen voor elkaars open toernooien, en een aantal uren aan Picolo: een drankspel dat wisselt tussen rondjes ‘never have I ever’ en late night workouts.
Verder heb ik ook enorm genoten van de activiteiten vanuit de commissies!
Want nuchter een Van Slag cantus bijwonen is uitermate fascinerend en vermakelijk. En het ongelooflijk leuke liftweekend voelde net als een mini-vakantie! Maar gelukkig komen er nog een hele hoop fantastische activiteiten aan waar ik eigenlijk niet op kan wachten.

Omdat ik het toch niet kan laten wil ik ook nog even kwijt dat ik enorm trots ben op jullie als gulle gevers: jullie hebben tijdens de RAGweek als een gek gedoneerd en hebben we zelfs een stukje op DUB weten te bemachtigen.

- Jeroen

 

Deel dit bericht