Vanuit het bestuur 34.6

Lieve Van Slaggers, 

Hierbij alweer de laatste column van het seizoen 2018-2019. Ditmaal door jullie geliefde Activiteitencoördinator. Op het moment van schrijven zit ik op een muurtje in de middle of nowhere in Zuid-Frankrijk, de ondergaande zon op het gezicht onder het genot van een welverdiend biertje. Hier zit ik met mijn oude Van Slag team, het leukste team ooit, Altijd Raak. 
Afijn, de laatste twee maanden van het Van Slag jaar zijn weer voorbij gevlogen. Met vele mooie activiteiten en een eindejaarsborrel waarmee ons bestuursjaar ook langzaam aan tot een einde komt. Ik zal jullie niet vervelen met nog een reflectie op een bestuursjaar maar wil graag de kers op de slagroom van de taart nog even benoemen: we zijn vereniging van het jaar geworden! Vooraf interesseerde mij die award niet zo heel erg maar ik moet zeggen dat het toch wel heel leuk is. 
En nu? Na het jaar komt er een groot zwart gat met heel veel vrije tijd. Wat ik daarmee ga doen? Eerst veel slapen, dan ga ik heerlijk boeken lezen en daarna maar weer eens een menselijk ritme creëren. Lekker studeren, ik heb er zowaar weer zin in. 
Ik zal maar ontzettend cliché afsluiten door te zeggen dat ik alle leuke Van Slaggers heel erg wil bedanken. Voor het vertrouwen in mij en voor het prachtige jaar dat we hebben gehad (and it was a good one, wasn't it?). Met in het bijzonder alle leuke commissieleden die Van Slag maken tot wat het is. Want onthoud 'alles is een activiteit!' 
Lieve iedereen geniet van je vakantie, hopelijk tot volgend jaar en bedankt, een fijne avond en tot ziens! 

Heel veel liefs, Jelle 

Deel dit bericht