Vanuit het bestuur #35.1

Hallo lieve Van Slaggers, 

Bij deze de allereerste bestuurscolumn van het 35e bestuur! 
Wat een ongelofelijke maanden hebben we achter de rug. Ik heb natuurlijk de eerste activiteiten als kandidaatsbestuur mee moeten maken vanuit Amerika, ik wist wel dat ik ontzettend veel zin had om terug te komen en dit grote avontuur (met jullie!) aan te gaan. 

De UITweek was ons startsein en dat was een super leuke dag. Met een flink aantal enthousiaste Van Slaggers hebben we eerste de verenigingsparade gelopen, waarvoor we een hele groene auto hadden geregeld en heel veel groene stickers en ballonnen overal hadden geplaatst. Bij de sportmarkt kwamen nog meer mensen helpen en hebben we heel veel ambitieuze aspirant-leden gesproken. We konden niet wachten om echt te beginnen! 

Na een aantal succesvolle DAV’s op verschillende locaties in Utrecht kon de eerste introductie avond beginnen en ging ons jaar echt van start. Met als debuut een tweede introductie avond zie ik ons begin als een groot succes en wist ik gelijk dat dit jaar fantastisch gaat worden. 

De twee indelingstoernooien verliepen vlekkeloos (op een onvoorziene: omg zaal 2 gaat pas om 20:00 open en dan kunnen wedstrijden nooit beginnen, na)! We hebben net ronde 1 gehad en er zijn al flink wat verrassingen en onverwachte uitslagen de revue gepasseerd. Dit bevestigt voor mij alleen maar dat ik super dankbaar en blij ben dat ik bestuur mag zijn van deze heerlijke vereniging en dat ik niet kan wachten om nog vele goede wedstrijden te spelen en veel biertjes met jullie te drinken. 

Het eerste feest was een grandioos succes, we hebben het voor elkaar gekregen om meer mensen dan ooit in de kleine ruimte van de Maggy te krijgen en we hebben de avond weggedanst (en gedronken). 

Afgelopen dinsdag hebben we de eerste activiteit van de Lustrumcommissie gehad en wat was dit een brakke brunch, met de nadruk op brak. Met heel veel eitjes en croissantjes konden we allemaal deze zware woensdag weer aan en is er ‘s avonds zelfs nog heel hard getraind! 

Aankomende dinsdag is de allereerste ToCo en stiekem heb ik heel veel zin om me in een kerstpak te hijsen en op heel veel (rare) manieren te volleyballen. 

De Lustrumcommissie is net bijgekomen van de brakheid tijdens de brakke brunch en de volgende activiteit staat alweer op de planning; voor het eerst sinds het bestaan van de cocktailworkshop kunnen ook niet-eerstejaars zich inschrijven. Eindelijk!! 

Over alweer minder dan een maand is onze eigen constitutieborrel en ondanks dat ik er heel veel zin in heb, ben ik enigszins huiverig over dat er een grote kans bestaat dat ik opgetild word en in de kou buiten word gezet. Dit hoort er natuurlijk volledig bij, maar ik ga er hard voor strijden om binnen te blijven. 

Ik vind het allemaal prachtig. 

Heel veel liefs van Eli(sabeth) 

Deel dit bericht