Vanuit het bestuur #38.1

Lieve Van Slaggers, 

Hierbij de eerste allereerste ‘Vanuit het bestuur’ van het 38e bestuur! Het Van Slag-jaar is inmiddels alweer in volle gang. De eerste teams zijn gepromoveerd en gedegradeerd, daarmee zijn we begonnen aan de tweede speelronde. Na een geweldig introweekend en het ontmoeten van een heleboel eerstejaars heb ik het gevoel dat Van Slag een hoop leuke en enthousiaste leden rijker is. De IntroCie heeft de Van Slag sfeer goed neergezet, trots! 

Wij zijn al enige tijd bezig met ons bestuursjaar, maar sinds afgelopen najaars- A.L.V. zijn wij officieel ingehamerd als bestuur. Nog steeds voelt dit voor mij onwerkelijk, maar toch aan mij nog een keer de eer om het 38e bestuur aan jullie voor te stellen: Luna ons wandelende woordenboek, Nederlands queen en rete snelle tikker (secretaris), excelsheet nerd en schatbewaker penningmaestro Sam (penningmeester), manisje van alles en sfeermaker ViceFrauLynn (vicevoorzitter), Lieve persoonlijke DJ Karlijn (teamcoördinator), druktemaker en activiteitenverslinder Linda (activiteitencoördinator) en dan rest nog ikzelf als voorzitter. 

In de zomermaanden zijn wij al druk bezig geweest met onder andere de UIT, waar we met een hoop enthousiaste Van Slaggers de parade en markt op zijn kop hebben gezet. Met Lynn in balligator was dit natuurlijk te verwachten. Karlijn heeft haar hersens flink laten kraken bij het maken van de teamindeling en Linda heeft met haar zwoele praatje zo goed als alle commissies rond. Afgelopen A.L.V. hebben we ons beleidsplan en de begroting gepresenteerd, waardoor we nu daadwerkelijk ons beleidsplan kunnen gaan uitvoeren. De eerste activiteiten, SjaarsCie, FeCo en ToCo, zijn geweest. Club Maggy stond bomvol met dansende leden, fantastisch om jullie enthousiasme hier terug te zien! Na het daverend succes van de eerste activiteiten ben ik benieuwd naar wat de rest van het jaar ons gaat brengen.

Nog even een kleine persoonlijke update: mijn bak gaat nog steeds vrij stroef naar binnen, maar ik ben niet teleurgesteld over de vooruitgang. De kans is aanwezig dat mijn bestuursgenoten hier anders over denken ;). Verder ben ik tot nu toe echt ontzettend aan het genieten van het bestuursjaar en de waardevolle dingen die het met zich mee brengt. Op naar meer!

Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en hoop dat we samen een jaar neer gaan zetten om niet te vergeten!

Veel liefs en tot snel op de dinsdag, 

Marit Hinderks

Deel dit bericht