Vanuit het bestuur #38.2

Hallo lieve Van Slaggers,

 Superleuk dat ik nu, na Marit, als tweede aan de beurt ben om jullie toe te schrijven! Inmiddels zijn we al weer enige maanden begonnen aan het nieuwe Van Slag seizoen en ik geniet nog steeds van elke seconde. Gek om te bedenken dat het voor ons als 38e bestuur alweer een half jaar geleden is dat we in spanning zaten te wachten op het belletje van het 37e. Ik word nog steeds blij als ik denk aan dat moment, zo onverwacht dat ik eigenlijk niet eens zo zenuwachtig was (wat best bijzonder is voor de mensen die mij kennen). Ik had namelijk vrij kort voor de sollicitatiedeadline de knoop echt doorgehakt over mijn sollicitatie voor het bestuur van Van Slag. Na het weekendje weg kon ik gewoon simpelweg niet anders dan solliciteren; Van Slag, met al haar leuke mensen, is gewoon té leuk! De zondag na het weekend besloot ik daarom om gelijk maar aan mijn motivatiebrief te beginnen, waar ik, perfectionist die ik ben, menig middagje aan heb gesleuteld. Want ‘hoe groot was mijn kans nou eigenlijk?’, dacht ik toen. Mede daarom zag ik het positieve bericht wat ik enige weken later in mei kreeg ook totaal niet aankomen.

En toen was het tijd om snel op de fiets te springen naar Emma, want daar zou ik de rest van het KB ontmoeten. Spannend! Ik had geen idee wie verder nog hadden gesolliciteerd en was er vrij zeker van dat zij mij ook niet zouden kennen (bijna niemand wist immers dat ik gesolliciteerd had en ik was eigenlijk ook niet echt een actief lid geweest tot dan toe). Na de geheime KB-onthullingsceremonie was mij al snel duidelijk dat dit een hele fijne groep mensen was waar ik met open armen werd ontvangen! Terugkijkend op die middag denk ik ook dat toen al duidelijk te zien was wat voor dynamiek wij als bestuur hebben en hoe we ons presenteren naar de verenging. We besloten namelijk gelijk een, al zeg ik het zelf, hilarisch en super random filmpje te maken om onszelf als KB te onthullen. Dit soort leuke, creatieve en gekke dingen maken ons denk ik tot het bestuur dat we zijn en ik krijg elke keer weer en lach op m’n gezicht als we weer eens met z’n allen aan het lol trappen zijn. Stelletje gekkies bij elkaar.

Volgens mij spat bij iedereen na deze eerste maanden nog steeds het plezier eraf. Ikzelf kan in ieder geval zeggen dat ik superduper blij ben dat ik de kans heb gekregen om dit bestuursjaar te doen, wat een ervaring! Ik heb geen moment spijt van mijn sollicitatie en ben elke week weer verbaasd dat het nóg leuker wordt dan het al is. Wat is het gaaf om met zo’n fijne groep mensen Van Slag draaiende te mogen houden en wat zijn onze leden ontzettend leuk. Hoewel ons hele bestuur relatief jong is en sommigen van ons Van Slag (zonder corona) nog niet heel lang hebben ervaren, denk ik dat we ons taak als bestuur goed uitvoeren. Ik ben in ieder geval al erg trots op de dingen die we hebben gedaan en projecten die (nog) lopen. Zo is Lynn volop bezig met het professionaliseren van de TrainCie en de merchandise catalogus en heeft Sam al een excelsheetje voor je gemaakt voordat je wist dat je die nodig had. Linda heeft haar beltegoed al tien keer opgemaakt om alle commissies succesvol te vullen (en hoe!) en Karlijn werkt keihard aan het optimaliseren van haar teamco-overdracht zodat deze er piekfijn uit zal zien voor de volgende teamco. Marit doet zoveel dat ik betwijfel of die meid echt geen superkrachten heeft, onder andere het maken van een wintersport overdrachtsdocument en ikzelf ben bezig het maken van een plan voor de huisstijl en social media van Van Slag! Ik ben trots op ons teampie en heb vooral heel veel zin in de rest van dit jaar. Ik ben benieuwd wat het allemaal gaat brengen. Een ding weet ik zeker: met zo’n leuke vereniging en de leukste leden ooit kan dat alleen maar positief zijn!

Liefs, Luna

Deel dit bericht