Vanuit het bestuur #38.3

Hallo allemaal! Ik ben Sam, ook wel el Penningmaestro. Ik mag mijzelf graag omschrijven als een enthousiast, creatief en humorvol persoon en dat is precies waar ik voor sta in het bestuur van onze vereniging.


Samen met mijn fantastische team zorgen wij ervoor dat onze leden het naar hun zin hebben en dat alles op rolletjes loopt. Als bestuurslid ben ik verantwoordelijk voor de financiën en de sponsoring, heel leerzaam dus! Het allerleukste aan mijn rol is om samen met de rest van het bestuur creatieve ideeën uit te werken en uit te voeren voor onze leden.


Ik heb altijd al een passie gehad voor volleybal en het is geweldig om dit te kunnen delen met anderen door middel van onze vereniging. Het is een unieke kans om niet alleen te spelen, maar ook nieuwe mensen te ontmoeten, verantwoordelijkheid te nemen en natuurlijk, om onze volleybalkunsten te verbeteren.


Het is niet altijd serieus zaken doen en trainingen volgen, we weten hoe we moeten lachen en plezier maken. We delen dit sinds kort soms ook op onze Instagram. Volgen jullie @vanslagbestuur al? Hier delen we soms wat sneak peeks van onze avonturen. Het zijn momenten als deze die ons dicht bij elkaar brengen en ons laten zien hoe belangrijk het is om ook buiten het volleybalveld plezier te maken en elkaar te steunen.


Hopelijk geeft dit jullie een idee van wat er achter de schermen bij onze vereniging gebeurt en waarom we zo trots zijn om hier deel van uit te maken. Tot snel!


P.s. onder mijn kwaliteiten valt ook efficiënt werken. Wist je dat het grootste deel van deze column gegenereerd is? Zitten geen fouten in toch?Deel dit bericht