Vanuit het bestuur #5

In de zomer van 2014 stond onze eerste vergadering op de planning en afgelopen week hebben wij alweer onze laatste vergadering gehad. We zijn alles aan het afronden en hebben onze taken overgedragen aan het nieuwe bestuur, waardoor wij nu een jaar vol verrassingen, hard werken en gezelligheid gaan afsluiten. Het is een opluchting, maar het is ook raar om iets los te laten waar je een jaar druk mee bezig bent geweest. Dit zal de laatste bestuurscolumn van het lustrumbestuur 2014/2015 zijn. Een perfecte mogelijkheid om terug te blikken op de laatste grote activiteiten van voor de zomer. Van Gras en het Lustrumfeest: twee mooie afsluiters van een prachtig jaar!


Van Gras was voor het eerst een toernooi van twee dagen. We hadden geen beter weer kunnen wensen, waardoor er naast het volleyballen in de zon goed gebruik werd gemaakt van de verkoelende zwembadjes. Zaterdagavond stonden wij hard te werken om iedereen te voorzien van stukje vlees van de barbecue en ’s nachts konden we kruipend naar onze luchtbedjes in de zaal. Geen gezeur over katers of brak zijn, want in zondagmiddag zijn er nog wat fusten extra doorheen gegaan. Het was zeker een geslaagd weekend! 
Een week later was het hele bestuur aanwezig op Hajraa, samen met vele andere Van Slaggers. Leuk om te zien dat zo veel leden ook buiten de vaste Van Slag activiteiten elkaar nog zien! Op de zaterdagavond hebben wij nog kort geborreld met de besturen van alle studentenvolleybalverenigingen in het land. Ook in onze vrije tijd blijven we Van Slag promoten ;) Op de laatste dinsdag van het seizoen werden de Van Slag Awards uitgereikt en ook de bestuursleden vielen in de prijzen. Benieuwd wie wat heeft gewonnen? Het is allemaal te zien in het mooie lustrumjaarboek!

Op de vrijdag die volgde op de laatste speelavond was het spectaculaire lustrumfeest gepland. Maanden werd er uitgekeken naar deze avond. Het was een fantastische avond. We hebben prachtige jurken en pakken voorbij zien komen en zoals altijd een aantal creatieve outfits. Waar we nog naar uitkijken zijn de foto’s van de wegwerp camera. Benieuwd of daar nog wat spannende dingen op te zien zijn..  Ondertussen zijn er al drie DAV’s (Dinsdag Avond Vergadering) geweest. Van Slaggers die hun dinsdagavond het liefst met elkaar willen doorbrengen, kunnen vanaf 21:00 uur gezellig gaan borrelen in de Mick O’Connells om eventueel daarna nog te gaan stappen. Kom ook een keer langs als je dat nog niet hebt gedaan! Daar kun je ook het nieuwe bestuur beter leren kennen, daar kun je je vakantieverhalen kwijt en daar is de tweede Pitcher gratis met een Knaek! Naast de borrels op de dinsdagen is er dit jaar ook een overdrachtsborrel! Op vrijdag 7 augustus gaan we proosten op het einde van ons mooie jaar en op het begin van een mooi bestuursjaar voor Nanne, Daniël, Tessel, Marieke, Wouter en Maaike. Zet deze datum dus in je agenda, want we gaan er een mooie avond van maken! 

En zoals jullie zien is de nieuwe site online! Wij willen in het bijzonder Maarten Meijer bedanken voor het maken van deze prachtige site. Voor het bestuur is dit een stuk overzichtelijker en wij hopen dat jullie er goed gebruik van kunnen maken. Jullie hebben je in ieder geval weten in (of uit) te schrijven voor komend seizoen dus dat is goed nieuws. Het nieuwe bestuur behandelt jullie verzoeken en werkt zich goed in om er een goed bestuursjaar van te maken. Wij wensen het nieuwe bestuur heel veel succes!

Veel liefs, het dertigste bestuur


Belangrijk! Vergeet deze data voor komend seizoen niet:

12 augustus
Sportmarkt UIT. Kom gezellig langs om Van Slag te promoten en een potje te volleyballen.
4- 6 september
Introductieweekend; Ook voor huidige leden.
2 oktober
eerste feest
8 september
indelingstoernooi laag
15 sepbember
indelingstoernooi hoog
22 september
eerste speelavond seizoen 2015-2016

Deel dit bericht