Vanuit het Bestuur #7

Vanuit het Bestuur #7

Van ons alle zes een laatste woord aan jullie! X

Iris:

Leden die stiekem biertjes mee sneaken in de zaal. Mexxend de avond volhouden. De nieuw geïntroduceerde halve liter challenge. Iedereen proberen te enthousiasmeren voor het opzetten van de netten. De vlag ophangen waar ik zelfs na een jaar nog 5 cm te klein voor ben. Tess met 'Stupid', waar niemand de tekst van kent, maar toch probeert mee te zingen met het couplet. Ik geniet, van jullie, van de vereniging en van het leukste bestuur wat ik had kunnen wensen. Ja, tuurlijk ga ik het missen. Maar we gaan volgend jaar gewoon weer verder met genieten. Lieve leden, lief bestuur, jullie zijn toppertjes! Bedankt dat ik dit jaar jullie voorzitster heb mogen zijn!

Anna:

Van Slag. Een van de betere keuzes die ik drie jaar geleden heb gemaakt. Ik ben ontzettend blij dat ik bij deze vereniging zoveel lieve mensen heb leren kennen en zoveel leuke momenten heb meegemaakt. En wat kan dit nog beter maken dan een bestuursjaar met de leukste en liefste bestuursgenootjes die ik me kan wensen. Afgelopen jaar is een jaar wat ik absoluut niet had willen missen en waar ik ontzettend veel heb geleerd (en gedronken). Jullie zullen wel denken: wat een verhaal vol geslijm en clichés, maar ik kan verzekeren dat niets minder waar is. De vereniging is voorlopig nog niet van me af, op naar mijn vierde jaar!

Judith:

En dat was het dan alweer... De laatste dinsdag is geweest, de laatste keer dat wij in ons bestuursshirt hebben mogen rond hobbelen. Zo’n gek besef dat dit zo goed als het einde is van ons bestuursjaar. De overdrachten zijn gaande, een nieuw bestuur staat vol enthousiasme voor jullie klaar. Maar wat was het een ongelooflijk top jaar met zoveel toffe momenten! Alle activiteiten, onze vergaderingen, de dinsdagavonden die altijd een feestje zijn. Genoten van mijn lieve bestuursgenootjes -trots op het 32e!-, en uiteraard van jullie! Heerlijk om iedereen zo te zien genieten op de dinsdagavonden bij Van Slag, bedankt lieve Van Slaggers, fijne vakantie en tot in september!

Inge:

Lieve Van Slaggers, wat was het een ontzettend mooi jaar! Vaak is me de vraag gesteld hoe ik dit jaar heb beleefd… Om het in een woord samen te vatten: rollercoaster. Vorig jaar mei zijn we deze rollercoaster ingestapt om vervolgens op volle snelheid het jaar te hebben mogen beleven, inclusief bestuursvergaderingen, commissievergaderingen, cobo’s, Van Slag activiteiten, en vooral veel gezelligheid! Inmiddels naderen we de finish en begint de rollercoaster steeds langzamer te gaan en tot stilstand te komen. Afrondende taken, overdrachtsdag en -borrel staan op de planning en dan komt het tot een einde. Heel Van Slag en lieve bestuursgenootjes, ontzettend bedankt, ik heb genoten!

Vincent:

De laatste akkoorden worden gespeeld, de eindborrel is geweest. Het feit dat twee biertjes adten voor mij een laatste plaats opleverde laat twee dingen zien. Ten eerste ben ik dit jaar acht jaar ouder geworden en nog belangrijker;  de meiden hebben als een trein leren drinken. Een vol jaar, vol toffe activiteiten en ontmoetingen. De commissies hebben mijn hartje met trots laten overstromen bij het organiseren van de evenementen. Ik wens het nieuwe bestuur alle kracht en succes toe als ik weer lekker kan gaan escaleren. Jullie gaan mij volgend jaar geheid weer op de gekste plekken zien powernappen. Dikke lik aan je oor!

Ellen:

Daar zit ik dan op mijn fietsje, voor de laatste keer op weg naar Olympos, op naar de laatste avond om ons bestuursjaar samen met jullie af te sluiten. Ik kijk terug op een onvergetelijk jaar, een jaar van fanatiek volleybal, hier en daar een biertje of zelfs een heel kannetje adten, dansen op de bar, losgaan in De Vrienden en nog zoveel meer. Zo trots als een pauw heb ik de award “pechvogel van het jaar” ontvangen, maar eigenlijk vind ik dat ik juist een geluksvogel ben als bestuur van zo’n leuke vereniging! Lief bestuur, zonder jullie was het niet gelukt, ik ben enorm trots op jullie! Lieve Van Slaggers, ik had me geen leukere vereniging kunnen wensen: bedankt voor al jullie enthousiasme en gezelligheid, dat heeft alles zoveel leuker gemaakt. Ik heb intens genoten! Zoals het liedje zegt: afscheid nemen bestaat niet, ik zie jullie op de DAV’s en anders gaan we er samen met ons nieuwe bestuur een super tof nieuw seizoen van maken!

Deel dit bericht