Vanuit het oud bestuur #30

Lieve Van Slaggers,

Lustrum! Van Slag bestaat voor de zevende keer vijf jaar en dat mag gevierd worden. En hoe beter dan door Van Sloegers uit te nodigen die al vele Van Slag feesten hebben meegemaakt. Dit jaar wordt het oud-ledenbestand meer betrokken bij het lustrum dan vijf jaar geleden. En dat heeft een reden. Toen hoefden wij als 30e bestuur geen moeite te doen om oud-leden te trekken, want de zomer ervoor moesten ze allemaal vertrekken omdat de regels werden aangescherpt omtrent niet-studenten. Bijna 1/3 van de vereniging vertrok en liet een groot vacuüm achter op de dinsdagavond, want veel van die mensen trokken de feestkar zo te zeggen. Als bestuur wisten we daarom al snel: deze mensen komen wel uit zichzelf naar de activiteiten. 
Als een verkapt I Amsterdam werd de leus dat jaar “Ik lust rum.” Uiteindelijk besloten we niet heel veel te doen met rum (we vonden het vooral een leuke woordgrap), maar wel werd Van Gras voor het eerst een tweedaags toernooi, kwam er een extra toernooi en hadden we een spectaculair gala in het Gele Kasteel, dat inmiddels de boeken is ingegaan als het duurste feest ooit.
Nu staan de zaken anders. De 80/20 regeling wordt streng gehandhaafd, wat ervoor zorgt dat er meer doorstroom is in de vereniging. Daarom is het des te leuker om als alumni uitgenodigd te worden voor drie lustrumactiviteiten!
Wij van het 30e bestuur (Suzanne, Willem, Lotte, Milena, Tessel & Merijn) zien jullie dan ook graag bij de aanstaande constitutieborrel, tot dan!

Deel dit bericht