Vanuit het oud bestuur #34

Allerliefste Van Slaggers,

Het is alweer een jaar geleden dat wij bestuur deden, wat vliegt de tijd toch hard. Het voelt echt nog als de dag van gisteren dat we gesolliciteerd hebben en te horen kregen dat we daadwerkelijk bestuur werden. We geven jullie hierbij een klein impressie van ons jaar:
Wanneer je op de avond voor Koningsnacht te horen krijgt dat je in het 34e KB van Van Slag zit, is dat natuurlijk heel erg leuk. Iets minder handig was het dat we moesten proberen dit zo lang mogelijk geheim te houden. Nou zou je zeggen dat dat niet zo moeilijk is, maar na een paar alcoholische versnaperingen leek het ons een goed idee om in een kroeg vol Van Slaggers even een random foto samen te maken. Dit viel natuurlijk totaal niet op en zodoende waren op de avond zelf al minstens 20 van Slaggers die wel een idee hadden wie er in het 34e bestuur zouden zitten. Kortom eerste missie: gefaald. 
Gelukkig mocht het de pret niet drukken en na een tumultueuze zomer vol feestjes, met de nodige schrammen en botbreuken en een heus hechtingklassement, waren we er uiteindelijk toch helemaal klaar voor.  Het zou een jaar worden met voor onszelf vooral positieve momenten. In het kader van ieder nadeel “heb” z’n voordeel gingen we een klein beetje de mist in met een begroting, maar als pluspunt waren we op dat moment wel het eerste bestuur ooit met een extra ALV. Helaas is het record van meeste ALV’s in een jaar ondertussen alweer overgenomen door onze opvolgers #TROTS. Aan het 35e zouden we dan ook willen adviseren dit record te koesteren, voor je het weet is het weer voorbij!
Naast het opzetten van trainingen, een H-poule, wintersport en nog zat andere dingen hadden we gelukkig ook nog zat tijd om de nodige CoBo’s te bezoeken om hier vervolgens met 5 man (& Miriam) complete chaos aan te richten. Zo werden de mooiste cadeaus gejat en hebben de nodige bestuursoverhemden dit nauwelijks overleefd, dit had overigens totaal niet met de bestuursvetjes te maken… Door de terugverdienacties voor de cadeaus, bouwden we mooie banden op met Softijs, Studance, U-Turn, Protos en nog vele andere sportverenigingen. Iets wat uiteindelijk resulteerde in het winnen van de prijs voor de “Beste sportvereniging van het jaar”! Door toedoen van corona blijft deze schaal waarschijnlijk nog een jaartje langer in ons bezit. Naar onze mening ook geheel terecht. Want wat er ook gebeurt, deze vereniging en al haar leden zullen ons altijd bijblijven en hopelijk zal de unieke dinsdagavondsfeer tot in de eeuwigheid voor iedereen toegankelijk zijn!

Hopelijk zien we jullie snel weer op het veld of in de kantine!

Liefs van het 34e bestuur
(Max, Guido, Marshall, Wotte, Jelle, Spermie)
Let’s get smashed!

Deel dit bericht