Voorinschrijving 2016-2017

Op donderdag 23 juni zullen de voorinschrijvingen voor het komende seizoen open gaan. Je ontvangt dan van ons een mail met een link en daarmee kun je je inschrijven (kijk in je spam/reclamefolder als je de mail niet in je inbox kunt vinden!). Net als vorig jaar zal de eerste persoon die een team aanmaakt automatisch teamcaptain worden en de activatielink voor de rest van het team ontvangen. Later kan de teamcaptain altijd nog gewijzigd worden. Zorg dat je je uiterlijk voor 15 juli 23:59 hebt ingeschreven. Anders vervalt je recht op voorinschrijving. 
 
Ook degenen die een mail hebben gehad dat dit hun laatste jaar bij Van Slag is, kunnen zich herinschrijven. Je wordt dan automatisch op een tijdelijke wachtlijst geplaatst. Pas na de voorinschrijving hoor je of de 80/20 regeling wordt gehaald en of er dan misschien alsnog een plekje voor je is

Omdat er elk jaar weer wat verwarring ontstaat over de de regels omtrent de inschrijvingen, hebben we een document opgesteld. Lees dit goed door voordat je je inschrijft! 

Regels Voorinschrijving 2016-2017! 

Deel dit bericht