AcCie 3

Om knallend het nieuwe jaar in te gaan, organiseert de AcCie op donderdag 18 januari een activiteit waarvan je een gat in de lucht gaat springen! Deze avond beginnen we namelijk bij Jumpsquare; met ruim 2.400 m 2 is dit hét grootste Indoor Trampoline park van de EU! We spreken om 19:45 af in Nieuwegein (wees op tijd), waarna we met z’n allen één uur lang de zaal in gaan. Er kan samen gefietst worden!
Na deze jumpsessie ‘springen’ we op de fiets om na de nodige lichamelijke inspanningen de hersens aan het werk te zetten; het tweede deel van de avond gaan we namelijk (bord)spelletjes spelen in de … Mick O’Connells. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je land veroveren bij Risk en iemand schaakmat zetten bij Set, op deze avond erger je je niet Mens. 
Sta jij ook te springen om aan deze super toffe avond deel te nemen, meldt je dan gauw aan. Voor de prijs van slechts 10 euroknallers ben je van de partij! Tot en met woensdag de 17e 12:00 heb jij de tijd om je in te schrijven (en kosteloos uit te schrijven)! Mocht je maar een deel van de avond aanwezig kunnen zijn, dus alleen het jumpen (€10) of alleen bij de spelletjes (gratis entree), schrijf je wel in maar geef dit even aan in de opmerkingen; er wordt dan geen geld afgeschreven wanneer je alleen bij de spelletjesavond bent! 

  • 18 januari 2018 19:45 tot 18 januari 2018 23:00
  • Voorverkoop: €10,00

Deel dit bericht