Van Slag in de zomervakantie

Van Slag gaat door!
Hier volgen drie belangrijke mededelingen over Van Slag in en na de zomervakantie, dus let goed op!

1: Herinschrijving
Volgend jaar blijf jij toch ook volleyballen bij Van Slag? Vergeet je niet uiterlijk 14 juli 23:59 uur in te schrijven voor komend seizoen via de voorinschrijving. Meer info staat in de mail van 13 juni of in het nieuwsbericht op onze website. 

2: Beachseizoen Van Slag
In de zomervakantie wordt er door Van Slaggers elk jaar beachvolleybal gespeeld bij Irene Beach in Bilthoven. Elke zondagavond van 18.00 tot 21.00 uur kan er twee tegen twee (teams van maximaal 3) gevolleybald worden. Op zondag 3 juli kan er alvast op het zand gespeeld worden. Vanaf zondag 10 juli start de beachcompetitie, waarbij er in rondes van drie weken tegen elkaar gestreden wordt.  Zin om een balletje te slaan met jouw teamgenoten of iemand buiten Van Slag? Schrijf je in via de site

3: Volleybal op de dinsdagavond
Nu het officiële Van Slag seizoen is geëindigd kunnen we gelukkig nog steeds volleyballen op dinsdagavond in de zaal. Van 18.00-21.00 is hal 1 op Olympos beschikbaar (tenzij anders aangegeven) en we hebben vrije inloop, dus je kan gemixt met andere Van Slaggers een balletje slaan. Daarna is iedereen vanaf 21.00 uur welkom voor de D.A.V. borrel in de Nieuwe Dikke Dries!

We wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie in ieder geval weer na de zomer!
Liefs, het 37e

Belangrijke data om alvast in je agenda te zetten!
Introductieavond nieuwe leden: dinsdag 30 augustus
Indelingstoernooi Laag: dinsdag 6 september (voor de laagste 24 teams)
Indelingstoernooi Hoog: dinsdag 13 september (voor de hoogste 24 teams)
Start eerste speelronde: dinsdag 20 september

Deel dit bericht