Vanuit het bestuur #37.3

Lieve Van Slaggers,


We zijn inmiddels al over de helft van dit jaar! Zo voelt en is het voor mij echter niet, aangezien ik pas in januari ben ingestemd als bestuurslid. Ergens was het een opluchting dat deze ALV online was, want wat was ik zenuwachtig! Gelukkig waren deze zorgen onterecht en was (volgens mij) iedereen enthousiast met mij als vijfde bestuurslid. Ik had nooit kunnen bedenken dat mijn jaar er zo uit had gezien, maar het is een van de beste keuzes uit mijn leven geweest om toch te solliciteren. De tijd vliegt wel voorbij; we zijn zelfs alweer op zoek naar een nieuw KB! Gelukkig duurt dat nog even en kan ik nog genieten van de maanden die gaan komen. Dit halve bestuursjaar is mij heel goed bevallen en ik geniet met volle teugen. Natuurlijk vond ik het spannend om binnen te komen bij een groep die al maanden met elkaar bezig is, maar ik ben met open armen ontvangen en ik kan me nu geen leven meer voorstellen zonder hen. Je werkt zo intensief samen en ook doen we veel leuke dingen met elkaar, zo hebben we een door Bente en Flo “37-ganzenbord” gespeeld tijdens een cocktailavond en gaan we aankomend weekend op mini-vakantie naar een geheime locatie (sorry Mir, Bente en Anouk, Flo en ik zeggen nog steeds niets). 


Mijn eerste dinsdagavond als bestuurslid vond ik ook heel spannend en achter de schermen gebeurt zoveel meer dan ik in eerste instantie dacht. Dat maakt het echter ook heel leuk, al kan je mij wel schieten als ik de vlag in hal 1 moet ophangen. Mocht je me zien struggelen, kom vooral gezellig naar boven.

Nog een achter-de-schermenvoorbeeld: in februari vond de HALV plaats en kregen we kort van tevoren te horen dat de Boothzaal niet beschikbaar was voor ons. Ga dan maar eens op korte termijn op zoek naar een goede ALV-locatie! Vorig jaar had ik hier niet bij stilgestaan en had ik gedacht ‘joh, dat doet het bestuur wel!’ Nu was het: ‘HELP, nu ben ík het bestuur!’ Gelukkig is alles  goed gekomen en konden we terecht in de Galgenwaard. 


Ook kijk ik uit naar de leukste activiteiten van Van Slag die nog gaan komen: Cycling Dinner, Weekendje weg, Van Gras.. ik heb dan toch het juiste half jaar uitgekozen om bestuur te doen! Helaas gaat niet alles over rozen en kon ik niet bij de succesvolle cantus en feest van de FeCo zijn omdat ik geveld was door corona. Hierdoor voel ik extra de behoefte om alle feesten en activiteiten in te halen, met als klap op de vuurpijl vanavond: onze eigen constitutieborrel! Ik hoop dat ik de hele avond mag meemaken en dat ik niet zo eindig als bij de naborrel van de SjaarsCie cocktailworkshop. 


Kortom ben ik nog enthousiast over alles wat is gebeurd en nog komen gaat. Binnen het bestuur ben ik soms nog een Bambi op het ijs, maar het leren gaat snel en alles komt uiteindelijk goed. Dat is sowieso een goeie om altijd te blijven onthouden.


Tot snel! Heel veel liefs, EmmaDeel dit bericht