Positiespel

Beste Van Slaggers!

Na een zeer spannende ontknoping van ronde 2 is het maar wat duidelijk geworden dat het jullie aan enthousiasme en fanatisme niet ontbreekt. Fantastisch om te zien! Voor een aantal  teams is het aan de orde om met een (ander) speelsysteem aan de slag te gaan. Om dit zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en om te zorgen dat de variatie aan systemen beperkt blijft, zijn de verschillende systemen uitgewerkt. Voor de teams die aangegeven hebben positiespel te willen leren tijdens de teamtraining is het nodig het juiste document vooraf goed bestudeerd te hebben. Het is in overleg met de coaches of een systeem en zo ja welk systeem dan jouw team het meest geschikt zal zijn. Ook is er een document met de gebruikelijkste afspraken voor het verdedigen. Dit kun je voor jezelf doornemen.

Onderaan deze pagina is ruimte om te reageren. Zo kunnen jullie elkaar vragen stellen en kunnen andere coaches en spelers meelezen.

Natuurlijk kun je met verdere vragen ook altijd mailen/appen!

Rallyopstellingen

P.s. Als je nog niet eerder hebt gevolleybald, kan het wat te vroeg zijn om hieraan te beginnen. De rallyopstellingen blijven wel van toepassing.

Deel dit bericht